Αθλητισμος

Στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό ο Ντραγκόφσκι: «Βασικός παράγοντας για τη μεταγραφή μου ο Τερίμ»

«Θέλω τίτλους», τονίζει στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος τερματοφύλακας των πρασίνων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι - Οι πρώτες δηλώσεις του Πολωνού γκολκίπερ για Τερίμ και τίτλους.
Στην Αθήνα έφτασε ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού © Eurokinissi/Θανάσης Δημόπουλος

Παναθηναϊκός: Έφτασε στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι - Οι πρώτες δηλώσεις του Πολωνού γκολκίπερ για Τερίμ και τίτλους.

Ο Μπαρτλομέι Ντραγκόφσκι, το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Παναθηναϊκού πάτησε στην Αθήνα το μεσημέρι της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του από την Σπέτσια στον Παναθηναϊκό, με εξάμηνο δανεισμό και οψιόν αγοράς το προσεχές καλοκαίρι, η οποία όπως αναφέρουν τα ιταλικά ΜΜΕ έχει οριστεί στα 3,5 εκατ. ευρώ.

Ο 26χρονος διεθνής Πολωνός γκολκίπερ έφτασε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο μετά τις 14:30 με πτήση από το Μιλάνο, συνοδευόμενος από τον ατζέντη του και στις πρώτες του δηλώσεις, έδειξε ανυπόμονος για να πιάσει δουλειά με τον Παναθηναϊκο.

Ντραγκόφσκι: Πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Δεν βλέπω την ώρα να μπω μέσα στην ομάδα. Ελπίζω να ολοκληρώσουμε γρήγορα τα διαδικαστικά για να ενταχθώ στις προπονήσεις και να βοηθήσω αμέσως την ομάδα», τόνισε αρχικά ο 26χρονος γκολκίπερ και πρόσθεσε για την παρουσία του Φατίχ Τερίμ στον πάγκο του Παναθηναϊκού:

«Ο Φατίχ Τερίμ είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο, πέρασε και από την Ιταλία και ήταν βασικός συντελεστής για να έρθω στον Παναθηναϊκό. Μου έχουν ήδη πει ότι ο Παναθηναϊκός έχει μεγάλο στόχο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο. Οι στόχοι μας είναι σαφείς και ανυπομονώ να αρχίσω προπονήσεις με την ομάδα για να τη βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις».

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cyipp7p99nop)

Στη συνέχεια, σχολιάζοντας τις πράσινες αποχρώσεις που επέλεξε στα ρούχα του, είπε: «Προσπάθησα να επιλέξω και να φορέσω κάποια χρώματα σχετικά με την ομάδα. Ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι γνωστός σε όλο τον κόσμο και ανυπομονώ να αγωνιστώ με τη φανέλα της ομάδας και να είμαστε όλοι μαζί».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY