Αθλητισμος

Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ τον συνδέουν με τον Σαμέτ Ακαϊντίν

Ο 29χρονος διεθνής Τούρκος στόπερ αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2023 στη Φενερμπαχτσέ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
panathinaikos

Παναθηναϊκός: Ρεπορτάζ τον συνδέουν με τον Σαμέτ Ακαϊντίν - Ο 29χρονος διεθνής Τούρκος στόπερ αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2023 στη Φενερμπαχτσέ

Ο Παναθηναϊκός θα κινηθεί στο χειμερινό, μεταγραφικό «παράθυρο» για την απόκτηση δύο κεντρικών αμυντικών, προκειμένου να καλύψει ποσοτικά και ποιοτικά τα κενά του στα μετόπισθεν, και τα τουρκικά ΜΜΕ «συνδέουν» τους «πράσινους» με το όνομα του Σαμέτ Ακαϊντίν.

Ο 29χρονος διεθνής Τούρκος στόπερ αγωνίζεται από τον Ιανουάριο του 2023 στη Φενερμπαχτσέ, η οποία δαπάνησε 3,7 εκατ. ευρώ για να τον αποκτήσει απ' την Ντεμιρσπόρ. Έχει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2026 με τη «Φενέρ», ωστόσο φέτος μετράει μόνο 11 συμμετοχές και θέλει να πάει κάπου που θα βρει περισσότερο χώρο και χρόνο για να αγωνιστεί και να διεκδικήσει την παρουσία του στην αποστολή της εθνικής Τουρκίας για το EURO 2024.

Ο Τούρκος δημοσιογράφος, Έρταν Σούζγκουν, σε ανάρτησή του το μεσημέρι της Τρίτης (9/1) έγραψε πως «... άνθρωποι του Παναθηναϊκού συνάντησαν ήδη τον 29χρονο στόπερ στην Κωνσταντινούπολη και βρίσκονται σε διαπραγματεύσεις με τη Φενέρμπαχτσε για τον δανεισμό του παίκτη μέχρι το φινάλε της σεζόν».

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.

// EMPTY