Αθλητισμος

Εκτός Αυστραλιανού Open ο Ναδάλ λόγω τραυματισμού

«Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο μέγιστο επίπεδο»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Ναδάλ
Ράφα Ναδάλ © ΕPA Pool

Ναδάλ: Εκτός Αυστραλιανού Open λόγω τραυματισμού - «Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο μέγιστο επίπεδο»

Εκτός Αυστραλιανού Open τέθηκε ο Ράφα Ναδάλ. Ο Ισπανός τενίστας υπέστη ελαφρά θλάση στον τελευταίο του αγώνα στο τουρνουά του Μπρισμπέιν και αναγκάστηκε να αποσυρθεί από το πρώτο Grand Slam της σεζόν.

Σε Tweet του ο Ισπανός που έχει κατακτήσει δύο φορές το τουρνουά (2009,2022), έκανε γνωστή την απόσυρση του από το Australian Open αναφέροντας:

«Γεια σε όλους, κατά τον τελευταίο μου αγώνα στο Μπρισμπέιν είχα ένα μικρό πρόβλημα σε έναν μυ που όπως ξέρετε μ' έκανε να ανησυχώ. Μόλις έφτασα στη Μελβούρνη, είχα την ευκαιρία να κάνω μαγνητική τομογραφία και έχω ένα μικρό σκίσιμο σ' ένα μυ, όχι στο ίδιο σημείο όπου είχα τον τραυματισμό και αυτό είναι θετικό νέο.

Αυτή τη στιγμή δεν είμαι έτοιμος να αγωνιστώ στο μέγιστο επίπεδο σε αγώνες 5 σετ. Ως εκ τούτου, πετάω πίσω στην Ισπανία για να δω τον γιατρό μου, να κάνω λίγη θεραπεία και να ξεκουραστώ.

Έχω δουλέψει πολύ σκληρά κατά τη διάρκεια της χρονιάς για αυτό το comeback και όπως ανέφερα πάντα στόχος μου είναι να είμαι στο μου καλύτερο επίπεδο σε 3 μήνες.

Στα θλιβερά νέα για μένα που δεν μπορώ να αγωνιστώ μπροστά στο εκπληκτικό κοινό της Μελβούρνης, δεν είναι πολύ άσχημα νέα και παραμένουμε όλοι θετικοί με την εξέλιξη για τη σεζόν.

Ευχαριστώ όλους για την υποστήριξη και τα λέμε σύντομα».

Ο-22 φορές-πρωταθλητής «Grand Slam» υποβλήθηκε σε αρθροσκοπική επέμβαση τον περασμένο Ιούνιο, αφού τραυματίστηκε στον αριστερό καμπτήρα του ισχίου κατά τη διάρκεια της ήττας του από τον Μακένζι ΜακΝτόναλαντ στον δεύτερο γύρο του Australian Open στις αρχές του 2023. Ο 37χρονος Ναδάλ επέστρεψε μετά από 347 ημέρες στο ανταγωνιστικό τένις τη νέα σεζόν την προηγούμενη Κυριακή.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ