- CITY GUIDE
- PODCAST
-
11°
Αταμάν: «Ο Παναθηναϊκός μπορεί να νικήσει οποιονδήποτε εκτός έδρας»
Τι δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Αταμάν: Τι είπε για τον αγώνα του Παναθηναϊκού με τη Μονακό - Τι δήλωσε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ
Με στόχο τη νίκη αναχώρησε για το Μονακό ο Παναθηναϊκός όπου αύριο (20/12, 20:00) θα αντιμετωπίσει την ομώνυμη τοπική ομάδα στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής της Euroleague. Μιλώντας λίγο πριν την αναχώρηση, ο προπονητής των «πράσινων», Εργκίν Αταμάν, υποστήριξε πως έχει φθάσει η ώρα για νίκες και στα δύσκολα ματς εκτός έδρας ενώ για την κατάσταση του Γκριγκόνις τόνισε πως ο Λιθουανός θα είναι έτοιμος να ενισχύσει την ομάδα.
Αναλυτικά ο Αταμάν είπε:
«Είναι ώρα να κερδίσουμε και δύσκολα ματς εκτός έδρας. Μέχρι τώρα έχουμε δύο νίκες εκτός έδρας απέναντι στην Άλμπα και τη Βιλερμπάν, που-με όλο το σεβασμό σε αυτές-δεν είναι σε καλή βαθμολογική θέση. Τώρα έχουμε δύο σημαντικά εκτός έδρας παιχνίδια αρχίζοντας από τη Μονακό. Για να τις κερδίσουμε θα πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Η Μονακό έχει παίκτες ικανούς στο σκοράρισμα, όπως ο Τζέιμς, ο Οκόμπο, ο Κέμπα και ο Ντιάλο, αλλά έχουμε κι εμείς καλό ρόστερ. Είναι σημαντικό να είμαστε σκληροί, να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και στην επίθεση να παίξουμε χωρίς λάθη».
Όσο για το πόσο αισιόδοξος είναι για ένα μεγάλο διπλό, απάντησε: «Αν ο Παναθηναϊκός μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στην πιο δύσκολη έδρα για εκείνον, τότε μπορεί να κερδίσει οποιονδήποτε εκτός έδρας».
Σχετικά με την αντιμετώπιση της Μονακό σημείωσε: «Βλέποντας τους αριθμούς, ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεση της Μονακό με 21 πόντους και 6 ασίστ ανά αγώνα. Όμως δεν μπορούμε να υποτιμήσουμε παίκτες όπως ο Ντιάλο, ο Οκόμπο και ο Γουόκερ ή παίκτες στη ρακέτα όπως ο Μοτιεγιούνας. Σίγουρα θα ασχοληθούμε με όλη την ομάδα της Μονακό, αλλά σίγουρα ο Τζέιμς είναι το κλειδί για την επίθεσή τους».
Τέλος, για τη συμμετοχή του Μάριους Γκριγκόνις είπε: «Ο Γκριγκόνις έχει ένα πρόβλημα στο γόνατο, αλλά έχουμε διαχειριστεί αυτή την κατάσταση στις προπονήσεις και πιστεύω πως όπως συνέβη και την περασμένη εβδομάδα με τη Βιλερμπάν θα παίξει».
Από εκεί και πέρα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ είπε τα εξής:
«Η Μονακό είναι μια εξαιρετική ομάδα και έχει σπουδαίους παίκτες. Ο Μάικ Τζέιμς είναι ένας από τους κορυφαίους παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας. Θα είναι πολύ δύσκολο να τον σταματήσουμε, αλλά θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα δούμε. Προέρχονται από ήττα και σίγουρα θα θέλουν να αντιδράσουν με μια νίκη, αλλά κι εμείς στόχο έχουμε τη νίκη. Εμείς εστιάζουμε στη δική μας ομάδα, να παίζουμε καλό μπάσκετ, καλή άμυνα και να τρέχουμε. Αν το κάνουμε αυτό, είναι δύσκολο να μας αντιμετωπίσει κάποιος».
Όσο για τη δική του κατάσταση μετά τον τραυματισμό του στο δάχτυλο που τον κράτησε σχεδόν 50 μέρες εκτός μάχης, είπε: «Βρίσκω ρυθμό. Το δάχτυλο είναι... ακόμη εδώ, αλλά είμαι αρκετά καλά για να βοηθήσω την ομάδα μου».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο σπουδαίος επιθετικός του «τριφυλλιού» αποχαιρέτησε τον «Καπετάνιο»
Η ανάρτηση και η αναφορά στον Γκέμπελς
Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ απολογήθηκε στην ΚΑΕ Ολυμπιακός για το σχόλιο που έκανε σε διαδικτυακή εκπομπή
Τι προβλέπει για τις ομάδες
Το αίτημα στη Super League
Η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
Προσπάθησε αλλά λύγισε η Ελληνίδα τενίστρια
Υπογραφή Σύμβασης Συνεργασίας μεταξύ της Ε.Γ.Ο. της Πολιτείας και της LAMDA Development
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αποκάλυψε ο Έλληνας αστέρας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Βρήκε ξανά δίχτυα κόντρα στη Σέλτικ
Πού βρίσκεται ο Παναθηναϊκός
Τεράστια νίκη των Πειραιωτών
Πού βρίσκονται οι δύο ελληνικές ομάδες
Έφυγαν ηττημένοι από τη Γαλλία οι παίκτες του Κόντη
Μετά το 2-1 επί της Γιαγκελόνια στην πρεμιέρα
Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής
Δεν χάλασε τη βραδιά το γκολ των φιλοξενούμενων στο τέλος
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.