Αθλητισμος

Λιονέλ Μέσι: «Ένας χρόνος από την πιο όμορφη τρέλα της καριέρας μου»

Τι είπε ο Αργεντινός για την «επέτειο» ενός έτους από την κατάκτηση του Μουντιάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λιονέλ Μέσι: «Ένας χρόνος από την πιο όμορφη τρέλα της καριέρας μου»

Λιονέλ Μέσι: Τι είπε για την συμπλήρωση ενός χρόνου από την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ

Ο Λιονέλ Μέσι δεν θα μπορούσε να ξεχάσει την 18η Δεκεμβρίου 2022, την ημερομηνία που θα μείνει στη μνήμη όλων των Αργεντινών. Χθες συμπληρώθηκε ένας χρόνος από τον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, όπου η Αργεντινή επικράτησε της Γαλλίας με 4-2 στα πέναλτι (2-2 στα 90’, 3-3 στα 120’) και κατέκτησε το τρόπαιο. Ένας αγώνας που άλλαξε τη ζωή πολλών, αλλά κυρίως του Λιονέλ Μέσι, αφού κατέκτησε τον τίτλο που του έλειπε.

Χθες, ένα χρόνο αργότερα, ο σταρ της Ίντερ Μαϊάμι γιόρτασε τη νίκη με μια ανάρτησή του στα social media: «1 χρόνος από την πιο όμορφη τρέλα της καριέρας μου... Αξέχαστες αναμνήσεις που θα κρατήσουν μια ζωή. Χρόνια πολλά σε όλους!!!», έγραψε ο Λιονέλ Μέσι.

Ο Αργεντινός σούπερ σταρ, κατάφερε να βρει δίχτυα απέναντι στη Σαουδική Αραβία και το Μεξικό, στη φάση των ομίλων, Αυστραλία, στη φάση των «16», Ολλανδία, στον προημιτελικό, Κροατία, στον ημιτελικό, και Γαλλία, στον τελικό. Μετά την κατάκτηση του Μουντιάλ, ο Μέσι συνεχίζει να παίζει με την εθνική Αργεντινής, στον προκριματικό δρόμο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2026. Ο Αργεντινός σταρ άφησε επίσης την Παρί Σεν Ζρμέν και μετακόμισε στην Ίντερ Μαϊάμι, στις Ηνωμένες Πολιτείες.

 
 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Leo Messi (@leomessi)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ