Αθλητισμος

Η Puma τερματίζει την χορηγία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ισραήλ

Λόγω του πολέμου στη Γάζα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Puma τερματίζει την χορηγία της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου του Ισραήλ

Puma: Τέλος η χορηγία στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ισραήλ - Λόγω του πολέμου στη Γάζα

Η Puma θα τερματίσει τη χορηγία της στην εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ισραήλ σε μια απόφαση που ελήφθη πριν από ένα χρόνο και η οποία δεν συνδέθηκε με εκκλήσεις των καταναλωτών για μποϊκοτάζ μετά τη στρατιωτική επέμβαση του Ισραήλ στη Γάζα, ανέφεραν σήμερα (12/12) οι Financial Times.

Η εταιρεία αθλητικών ειδών με έδρα τη Γερμανία αποφάσισε να μην επεκτείνει το συμβόλαιό της με την Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ισραήλ, επομένως από το επόμενο έτος, δεν θα παρέχει πλέον στην ομάδα υλικό, ανέφεραν οι FT.

Διάφορες επωνυμίες έχουν επηρεαστεί από μια εκστρατεία μποϊκοτάζ, που κατηγορούνται ότι υποστηρίζουν το Ισραήλ εν μέσω της στρατιωτικής του επίθεσης στη Λωρίδα της Γάζας μετά τη θανατηφόρα επίθεση της Χαμάς στο νότιο Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου.

Ωστόσο, η Puma πήρε την απόφαση να σταματήσει να υποστηρίζει την εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Ισραήλ για οικονομικούς λόγους και ήταν σύμφωνη με ένα ευρύτερο σχέδιο στρατηγικής γνωστό ως «λιγότερα-μεγαλύτερα-καλύτερα» που στοχεύει στην προώθηση μεγαλύτερης επιλεκτικότητας στο αθλητικό μάρκετινγκ, επικαλείται η εφημερίδα.

Η Puma - η οποία επίσης πρόκειται να ολοκληρώσει τη χορηγία της στην εθνική ομάδα της Σερβίας το επόμενο έτος - σκοπεύει να συνεχίσει να εξετάζει όλες τις τρέχουσες σχέσεις και τις μελλοντικές προοπτικές της. Πρόθεση είναι να διατηρηθεί ένα δυνατό ρόστερ εθνικών ομάδων, ανέφερε η εφημερίδα.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ