Αθλητισμος

Ο Μπρόνι Τζέιμς επέστρεψε στα παρκέ, μετά την καρδιακή ανακοπή

Η ανάρτηση του «Βασιλιά» στο Instagram

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μπρόνι Τζέιμς υπέστη καρδιακό επεισόδιο στη προπόνηση
© Instagram/bronnyκαιkoolmac

Μπρόνι Τζέιμς: Επέστρεψε στα παρκέ, μετά την καρδιακή ανακοπή - Η ανάρτηση του «Βασιλιά» στο Instagram

Ο Μπρόνι Τζέιμς, ο γιος του σούπερ σταρ των Λέικερς, ΛεΜπρόν Τζέιμς, επέστρεψε στο παρκέ την Κυριακή με την πανεπιστημιακή του ομάδα στο Λος Άντζελες, λιγότερο από πέντε μήνες αφότου υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης.

Ο 19χρονος Μπρόνι, επέστρεψε στην ήττα των Τρότζανς του Πανεπιστημίου της Νότιας Καλιφόρνια (USC) από το Λονγκ Μπιτς Στέιτ με 84-79. Ο κόσμος τον υποδέχθηκε με χειροκροτήματα σε ένα κατάμεστο «Galen Center».

Στο κοινό, ο διάσημος πατέρας του κινηματογράφησε τη δράση με το κινητό του τηλέφωνο, μαζί με την κόρη του Ζούρι και τον άλλο γιο του Μπράις, ο οποίος παίζει μπάσκετ με το γυμνάσιο του Σιέρα Κάνιον.

Στα 16 λεπτά του αγώνα, ο Τζέιμς σημείωσε τέσσερις πόντους και είχε τρία ριμπάουντ, δύο ασίστ, δύο κλεψίματα και ένα μπλοκ.

Δεν απάντησε στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων μετά το παιχνίδι, αλλά ευχαρίστησε θερμά το προσωπικό του νοσοκομείου, την οικογένειά του και τους προπονητές του για την υποστήριξή τους «σε αυτή τη δύσκολη στιγμή της ζωής μου».

Θεωρούμενος ως μία από τις καλύτερες προοπτικές στα αμερικανικά λύκεια, ο Μπρόνι Τζέιμς υπέγραψε τον Μάιο με τους Τρότζανς, την ομάδα του USC. Στα τέλη Ιουλίου υπέστη καρδιακή ανακοπή κατά τη διάρκεια της προπόνησης με την ομάδα του και κατέρρευσε στο γήπεδο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο. Οι γιατροί ανακάλυψαν αργότερα ότι έπασχε από συγγενή καρδιοπάθεια.

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς, ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, τέσσερις φορές πρωταθλητής και τέσσερις φορές MVP, έχει εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία του να παίξει στο πρωτάθλημα με τον γιο του.

Με ανάρτηση του στο Instagram ο Λεμπρόν είπε τα εξής: «Δεν μπορώ καν να σας πω πόσο ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΗ ήταν η σημερινή ημέρα για μένα! Είμαι κυριολεκτικά στραγγισμένος και το μόνο που μπορώ να πω είναι @bronny είσαι απλά ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ!! Ανάθεμα στις νίκες και τις ήττες που θα συμβούν. Έχεις ήδη κερδίσει τον απόλυτο στόχο/πρωτάθλημα και αυτό είναι η ΖΩΗ!!! Περήφανος για σένα παιδί μου και σήμερα μου έδωσες περισσότερη ζωή! Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 👑 (@kingjames)

Ο Μπρόνι Τζέιμς θα μπορούσε να είναι επιλέξιμος την επόμενη χρονιά για το NBA Draft, μετά από μια πανεπιστημιακή σεζόν με τους Τρότζανς. Ορισμένοι αναλυτές πίστευαν πριν από την καρδιακή του προσβολή ότι ο Τζέιμς «Junior» ήταν πιθανό να επιλεγεί μεταξύ των κορυφαίων δέκα στο Draft του 2024.

«Το να βλέπω τον Μπρόνι να μπαίνει στο γήπεδο με έκανε να ανατριχιάσω», έγραψε στο X (πρώην Twitter) ο Ντουέιν Γουέιντ, νικητής δύο τίτλων ΝΒΑ με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς στο Μαϊάμι. «Καλώς ήρθες πίσω στο παιχνίδι που αγαπάς, Μπρόνι», πρόσθεσε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ