Αθλητισμος

CNN Portugal: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ αναλαμβάνει τον Ολυμπιακό

«Tελειώνει» o Mαρτίνεθ μετά τον Βόλο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Κάρλος Καρβαλιάλ
Κάρλος Καρβαλιάλ © EUROKINISSI/KLODIAN LATO

Ολυμπιακός: Ο Κάρλος Καρβαλιάλ φέρεται να αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία των «ερυθρόλευκων»

Βαρύ είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό για τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, ο οποίος -όπως όλα δείχνουν- δίνει αυτή την ώρα το τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Πειραιά ενάντια στον Βόλο στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.  

Ενδεικτικό των εξελίξενω είναι ότι πριν τον αγώνα ο 42χρονος Ισπανός τεχνικός επέλεξε να μην ανακοινώσει αποστολή.

Θα αναλάβει ο Καρβαλιάλ τον Ολυμπιακό;

Όπως αναφέρει το CNN Portugal - και με δεδομένο τον εκνευρισμό που υπάρχει στον Πειραιά για τον Ισπανό προπονητή - ο Κάρλος Καρβαλιάλ είναι πολύ κοντά στην ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «ερυθρολεύκων».  

Εχοντας... ελληνικό παρελθόν, από το πέρασμά του από τον Αστέρα Τρίπολης για 10 αγώνες στο ξεκίνημα της σεζόν 2008-2009, ο 57χρονος Πορτογάλος προπονητής έχει να εργαστεί από το τέλος της περασμένης αγωνιστικής περιόδου, όταν και ολοκληρώθηκε η συνεργασία του με τη Θέλτα (10-8-11 με 40-33 τέρματα σε LaLiga και Copa Del Rey, ο απολογισμός του). 

Στο παρελθόν, ο Καρβαλιάλ έχει θητεύσει, επίσης, σε Αλ-Ουάχντα, Μπράγκα, Ρίο Αβε, Σουόνσι, Σέφιλντ Γουένσντεϊ, Μπασακσεχίρ, Μπεσίκτας, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μαρίτιμο, Βιτόρια Σετούμπαλ, Μπέιρα Μαρ, Μπελενένσες, Λεϊσόες, Ντεσπορτίβο Αβες, Βιζέλα, Φρεαμούντε και Εσπίνιο.   

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ