- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Ομπράντοβιτς: «Πάντα ιδιαίτερες οι αναμετρήσεις ενάντια στον Παναθηναϊκό»
Ο «Ζοτς» εκθείασε την ελληνική ομάδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Βελιγράδι
Παναθηναϊκός: Ιδιαίτερη η αναμέτρηση τόνισε ο Ομπράντοβιτς - Ο «Ζοτς» εκθείασε την ελληνική ομάδα ενόψει της αυριανής αναμέτρησης στο Βελιγράδι
Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν... αποκάλυψε αν θα επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση, απέναντι στον Παναθηναϊκό, ο Κέβιν Πάντερ και ο Αλέκσα Αβράμοβιτς. Ο τεχνικός της Παρτιζάν Βελιγραδίου, ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την κορυφαία περίοδο στην ιστορία του Παναθηναϊκού είχε μόνο καλά λόγια να πει για τις εμφανίσεις της ελληνικής ομάδας το τελευταίο διάστημα στη Euroleague. «Τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα, ελέγχουν το παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα,» είπε ο «Ζοτς» για τους παίκτες του Εργκίν Αταμάν.
«Τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα για εμένα» τόνισε ο «Ζοτς»
Συγκεκριμένα, ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς τόνισε: «Τα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό είναι πάντα ιδιαίτερα για εμένα, οι λόγοι είναι γνωστοί. Ο Παναθηναϊκός είναι μία ομάδα που έχει τις υψηλότερες δυνατές φιλοδοξίες. Έφτιαξε ένα τέτοιο ρόστερ και όλοι οι άνθρωποι του συλλόγου, ξεκινώντας από τον προπονητή, λένε ότι οι φιλοδοξίες τους είναι τουλάχιστον το φάιναλ φορ. Ξέρουμε, λοιπόν, με ποιους παίζουμε. Είναι ποιοτική ομάδα, είχαν μικρά προβλήματα στην αρχή της σεζόν, τώρα παίζουν πολύ καλά, έξυπνα, ελέγχουν το παιχνίδι και θα πρέπει να κάνουμε ένα πολύ καλό ματς, αν θέλουμε να έχουμε ένα θετικό αποτέλεσμα».
Σε ερώτηση για τις πιθανότητες αγωνιστικής επιστροφής των Αβράμοβιτς και Πάντερ, ο Ομπράντοβιτς απάντησε: «Ο Αλέκσα (σ.σ. Αβράμοβιτς) και ο Κέβιν (σ.σ. Πάντερ) προπονούνται με την ομάδα. Θα αποφασίσουμε τη μέρα του αγώνα, αν θα παίξουν».
Ο Ζέλικο θα ξανασυναντηθεί με τον Αταμάν μετά από τόσες «μάχες» στη Τουρκία στις αναμετρήσεις Φενέρμπχατσε - Αναντόλου Έφες
Για τις μάχες του με τον Εργκίν Αταμάν στην Τουρκία, όταν ο ένας ήταν προπονητής της Φενέρμπαχτσε και ο άλλος της Εφές, ο Ομπράντοβιτς εξήγησε: «Αυτή είναι η γοητεία αυτής της δουλειάς, να προσπαθούμε να κάνουμε μια έκπληξη και, σε σύγκριση με όσα περάσαμε ο ένας εναντίον του άλλου, να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Αυτό κάνουμε και αυτή τη φορά. Τα πράγματα έχουν ενδιαφέρον γιατί υπάρχουν και παίκτες που είναι εδώ, ενώ πέρυσι ήταν στον Παναθηναϊκό, όπως ο Πονίτκα».
Από την πλευρά του ο Άλεν Σμάιλαγκιτς είπε: «Ο Παναθηναϊκός είναι δυνατή ομάδα. Διαθέτει καλούς παίκτες, ένας από αυτούς ήταν μαζί μας, ο Ματίας (Λεσόρ). Ανυπομονούμε να τον δούμε. Ο αγώνας θα είναι καλός. Θα υπάρχουν πολλοί οπαδοί. Θα είναι πολύ ενδιαφέρον ματς, ειδικά μετά από μια τέτοια νίκη που πετύχαμε επί της Μπόρατς. Νιώθουμε καλά καθώς πάμε καλά στις προπονήσεις. Θα δούμε τι θα γίνει. Ας προσπαθήσουμε να νικήσουμε, να παίξουμε ασφυκτική άμυνα. Επειδή είμαστε οι πιο αδύναμοι σε αυτόν τον τομέα».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ο Άγγλος αμυντικός καταδικάστηκε για την συμπλοκή που είχε στη Μύκονο πριν από έξι χρόνια
Από το Άμπου Ντάμπι στην Πόλη αεροπορικώς και από εκεί η αποστολή έφτασε με λεωφορείο στη Θεσσαλονική
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ
Σφοδρή κριτική του Ολλανδού θρύλου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Μια κίνηση υψηλού συμβολισμού από τις ιρανές αθλήτριες
Ποια διαδρομή ακολούθησε το αεροσκάφος του
Υποχώρησε 13 θέσεις και βρίσκεται πλέον στο Νο 43 στην παγκόσμια κατάταξη της ATP
Εκατοντάδες χιλιάδες likes και σχόλια κάτω από τη νέα της ανάρτησης
Είναι εκείνες που αποτελούν το στήριγμά τους εντός και εκτός παρκέ
Ο σταρ της Formula 1 παντρεύτηκε την επί τρία χρόνια σύντροφό του, Αλεσάντρα Σεν Μλε
Όσα δήλωσε ο Έλληνας προπονητής της Χάποελ Τελ Αβίβ κατά την άφιξη στο «Ελ.Βενιζέλος»
Πόσο τους κοστολογούν οι Πειραιώτες
Τρίτη νίκη για την γαλανόλευκη στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου 2027
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.