Αθλητισμος

Φερστάπεν: «Αδιαφορώ για τα σόου στο Λας Βέγκας»

Τι δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Monza: Επιτέλους ένας πραγματικός αγώνας
© Remko de Waal / EPA

Μαξ Φερστάπεν: Η αδιαφορία που του προκαλεί το Βέγκας - Τι δήλωσε ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula 1

Ο τρις παγκόσμιος πρωταθλητής της Φόρμουλα Ενα, Μαξ Φερστάπεν, αναφέρθηκε στην... αδιαφορία που του προκαλεί η επιστροφή του παγκοσμίου πρωταθλήματος στην πίστα του Λας Βέγκας 41 χρόνια μετά το τελευταίο Grand Prix, που διεξήχθη στην πόλη των τυχερών παιχνιδιών, επισημαίνοντας ότι πρόκειται «για το 99% μίας... παράστασης και 1% που αφορά στο άθλημα».

Στο πλαίσιο της τελετής έναρξης του αγώνα, που περιελάμβανε συναυλίες και σόου από διάφορα drones, λίγο πριν την έναρξη των επίσημων δοκιμαστικών κι εν' όψει του αγώνα που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής (19/11), ο νεαρός Ολλανδός «πιλότος», σχολίασε χαρακτηριστικά:

«Δεν μου δίνει προκαλεί έντονα συναισθήματα, για να είμαι ειλικρινής. Είμαι πάντα επικεντρωμένος στις επιδόσεις, δεν μου αρέσουν πραγματικά όλα όσα συμβαίνουν».

Με 17 νίκες σε 20 αγώνες (σ.σ. απομένουν δύο Γκραν Πρι, στο Λας Βέγκας και στο Αμπου Ντάμπι, ο Φερστάπεν είναι ο απόλυτος κυρίαρχος της Φόρμουλα Ενα. Κι ερωτηθείς για όλα όσα συμβαίνουν στο περιθώριο του αγώνα, τόνισε μιλώντας για την πίστα: «Δεν έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον, δεν έχει στροφές. Πάντα λέω την γνώμη μου, θετική ή αρνητική, έτσι είμαι. Μου αρέσει να βρίσκομαι στο Βέγκας, αλλά όχι για αγώνα. Κατανοώ την εμπορική άποψη των διοργανωτών, όμως απλώς λέω τη γνώμη μου για την αθλητική πτυχή. Είτε μου αρέσει είτε όχι, εξακολουθούν να βγάζουν χρήματα, οπότε η γνώμη μου δεν έχει σημασία. Αλλά δεν πρόκειται να προσποιηθώ».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ