- CITY GUIDE
- PODCAST
-
17°
Νόβακ Τζόκοβιτς: Ηττήθηκε για πρώτη φορά από τον Σίνερ - Στο πλαίσιο του ATP Finals
Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, ηττήθηκε από τον Ιταλό, Γιάννικ Σίνερ (Νο 4 στον κόσμο) με 7-5, 6-7(5), 7-6(2), σε μία συναρπαστική αναμέτρηση που είχε διάρκεια τρεις ώρες και οκτώ λεπτά, στο πλαίσιο του ATP Masters, που φιλοξενείται στο Τορίνο.
Πλέον, ο Σέρβος επικεφαλής της παγκόσμιας κατάταξης πρέπει να νικήσει τον Πολωνό, Χουμπέρτ Χουρκάτς (Νο 9 στον κόσμο) για να προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Με την ένθερμη υποστήριξη των συμπατριωτών του, ο 22χρονος Ιταλός προκάλεσε αίσθηση νικώντας για πρώτη φορά στην καριέρα του τον 36χρονο Σέρβο, κάτοχο 24 τροπαίων Grand Slam και πρόσφατο νικητή του Masters 1000 στο Παρίσι.
Νωρίτερα, για τον ίδιο όμιλο, ο Χόλγκε Ρούνε (Νο 8 στον κόσμο) πήρε την νίκη απέναντι στον Στέφανο Τσιτσιπά (Νο 6), ο οποίος αναγκάσθηκε ν' αποχωρήσει μετά το τρίτο game, λόγω ενοχλήσεων στην πλάτη.
Ο 20χρονος Δανός, ο οποίος εφέτος έπαιξε στον προημιτελικό του Roland-Garros και του Wimbledon, παραμένει στην διεκδίκηση της πρόκρισης στα ημιτελικά.
ΠΡΟΣΦΑΤΑ
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Τι είπε ενόψει του ντέρμπι με τους «πράσινους»
Στον εναρκτήριο αγώνα του Ασιατικού Κυπέλλου Γυναικών, αρνήθηκαν να τραγουδήσουν τον εθνικό ύμνο της χώρας τους
Τι δήλωσε μετά την ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Ατλάντα Χοκς.
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Ο Τσιτσιπάς είναι πολύ πιθανό να βρεθεί εκτός του Top 50 της παγκόσμιας κατάταξης
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Δέχθηκε και τεχνική ποινή ο Έλληνας άσος
«Μάχη» για την κορυφή της βαθμολογίας
Επί των Κηφισιά και ΟΦΗ αντίστοιχα
Ο Άγγλος αμυντικός καταδικάστηκε για την συμπλοκή που είχε στη Μύκονο πριν από έξι χρόνια
Από το Άμπου Ντάμπι στην Πόλη αεροπορικώς και από εκεί η αποστολή έφτασε με λεωφορείο στη Θεσσαλονική
Θλίψη στο ελληνικό ποδόσφαιρο
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αναφέρουν διεθνή ΜΜΕ
Σφοδρή κριτική του Ολλανδού θρύλου στο σύγχρονο ποδόσφαιρο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.