- CITY GUIDE
- PODCAST
-
14°
Στους κληρονόμους του Ντιέγκο Μαραντόνα τα δικαιώματα του ονόματός του
Με απόφαση του Γενικού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που εδρεύει στο Λουξεμβούργο
Μαραντόνα: Στους κληρονόμους του τα δικαιώματα του ονόματός του - Με απόφαση του Γενικού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που εδρεύει στο Λουξεμβούργο
Οι κληρονόμοι του Ντιέγκο Μαραντόνα θα είναι στο εξής εκείνοι που έχουν το δικαίωμα να χρησιμοποιούν για εμπορικούς λόγους το όνομα του Αργεντινού σούπερ σταρ ο οποίος απεβίωσε τέτοιες μέρες πριν από τρία χρόνια. Απόφαση του Γενικού Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου που εδρεύει στο Λουξεμβούργο, δικαιώνει τους κληρονόμους, έναντι της εταιρίας Sattvica η οποία διαχειριζόταν τα δικαιώματα με βάση μία συμφωνία που είχε συνάψει ο Ντιέγκο με τον δικηγόρο του από το 2008.
Όμως, οι κληρονόμοι του προσέφυγαν στη δικαιοσύνη και δικαιώθηκαν καθώς η απόφαση εστιάζει μεταξύ άλλων στο γεγονός ότι: «Τα έγγραφα που προσκόμισε η εταιρία δεν αιτιολογούν τη δημιουργία σήματος κατατεθέντος (trademark). Επιπροσθέτως, ο Ντιέγκο Μαραντόνα πέθανε πριν κατατεθεί η σχετική αίτηση, συνεπώς η Sattvica δεν ήταν σε θέση να διορθώσει τις ελλείψεις που παρουσιάστηκαν».
Έτσι, η ευρωπαϊκή επιτροπή ευρεσιτεχνίας (EUIPO) καλείται να απορρίψει την σχετική αίτηση που υπάρχει στα γραφεία της από το 2015, όταν η Sattvica ζήτησε να της κατοχυρωθεί το δικαίωμα χρήσης του trademark. Μπορεί, ωστόσο, να προσφύγει στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ε.Ε. για να εφεσιβάλει την απόφαση.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Ισχυριζόταν ότι ήταν έγκυος στο παιδί του - Απέσπασε 200.000 δολάρια
Οι δηλώσεις του προπονητή του Ολυμπιακού ενόψει του αυριανού αγώνα με την Καϊράτ στην Αστάνα
Τι είπε ο Σέρβος θρύλος
Το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Τι αποκάλυψε ο Βραζιλιάνος αστέρας
Το επίτευγμα που «σφραγίστηκε» και μετά την αναμέτρηση με τον Αστέρα
Ο διεθνής ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα βιώνει μια τραγωδία
Βάζοντας τέλος στην τετραετή κυριαρχία του Ολλανδού Φερστάπεν
Xάλασε το σερί συνεχόμενων νικών
Τη μεγάλη έκπληξη έκανε η 18χρονη Μαρτίνε Ντάμποργκ από τη Δανία
Η έναρξή της διοργάνωσης θα γίνει στις 11 Ιουνίου και ο τελικός στις 19 Ιουλίου
Ερυθρόλευκος ο πρώτος τίτλος της σεζόν στο βόλεϊ
«Όχι τώρα που βρήκαμε ρυθμό» - Η επική ατάκα από τον πάγκο του ΠΑΟΚ
Τι δήλωσε μέλος του Δ.Σ. της τουρκικής ομάδας
Τι αποκάλυψε σε συνέντευξη που παραχώρησε
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Τι αναφέρουν ρεπορτάζ αθλητικών Μέσων
Προτίμησε να δώσει την ασίστ για το νικητήριο καλάθι των Λέικερς
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.