Αθλητισμος

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Την άλλη εβδομάδα η απόφαση για την έφεση των «ερυθρόλευκων»

Mέχρι την Δευτέρα να παραδοθούν τα υπομνήματα και από τις δύο πλευρές ζήτησε η Επιτροπή Εφέσεων

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός © ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Από Δευτέρα η απόφαση του ντέρμπι - Ολοκληρώθηκε η ακροαματική διαδικασία και ζήτησε μέχρι την Δευτέρα να παραδοθούν τα υπομνήματα

Ολοκλήρωθηκε η εκδίκαση της έφεσης του Ολυμπιακού στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αλλά η απόφαση δεν έχει παρθει. Το «σίριαλ» θα συνεχιστεί καθώς οι δύο ομάδες έχουν δικαίωμα να προσκομίσουν υπομνήματα μέχρι τη Δευτέρα στις 12:00 το μεσημέρι και η απόφαση θα βγει την επόμενη εβδομάδα.

Η «μάχη των δύο πλευρών»

Η διαδικασία διήρκησε περίπου 2.5 ώρες. Αρχικά ο Ολυμπιακός κατέθεσε αίτημα να μη συμμετάσχει ο Παναθηναϊκός στη διαδικασία, το οποίο δεν έγινε δεκτό από την Επιτροπή. Οι «Πειραιώτες» δεν θεωρούν ότι υπάρχει υπαιτιότητα ως προς την διακοπή του αγώνα και ζητούν να εξαφανιστεί η τιμωρία τους. «Ο λόγος της προσωρινής διακοπής είναι ένας: ο τραυματισμός και η αδυναμία. Κανένας άλλος λόγος», σημειώνει η πλευρά του Παναθηναϊκού: «Όταν διαπίστωσε ο διαιτητής ότι υπάρχει τραυματισμός διέταξε και τη διακοπή». 

Από τον Ολυμπιακό τονίζουν ότι εάν δεν πέσει η ποινή θα προσφύγουν και στο CAS. Το δικαστήριο θα κληθεί να δει όλα τα έγγραφα (Φ.Α, εκθέσεις, βίντεο με την κροτίδα, γνωματεύσεις) και να πάρει την απόφασή του.

Από την στιγμή που δεν υπήρξε οριστική απόφαση για την έφεση, ο Ολυμπιακός θα αγωνιστεί κανονικά με «κόσμο» στο Γ.Καραϊσκάκης κόντρα στον ΠΑΟΚ την Κυριακή. 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.