Αθλητισμος

Εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή σε δύο μαχαίρια

Τα νέα ευρήματα των Αρχών

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Εντοπίστηκε DNA του Μιχάλη Κατσουρή σε δύο μαχαίρια

Μιχάλης Κατσουρής: Εντοπίστηκε DNA του σε δύο μαχαίρια - Τα νέα ευρήματα των Αρχών

DNA του Μιχάλη Κατσουρή που δολοφονήθηκε στα επεισόδια της Νέας Φιλαδέλφειας εντοπίστηκε σε δύο μαχαίρια Κροατών που έχουν κατασχεθεί από τις Αρχές.

Όπως αναφέρουν πληροφορίες το ένα από τα δύο μαχαίρια φέρεται να βρέθηκε κοντά σε έναν Κροάτη χούλιγκαν. Ωστόσο, δεν υπάρχουν ενδείξεις για τον κάτοχο του δεύτερου μαχαιριού.

Τον εντοπισμό DNA του Μιχάλη Κατσουρή στα δύο μαχαίρια επιβεβαίωσε και ο δικηγόρος των οπαδών, Αθανάσιος Καϋμενάκης. Ο ίδιος, ωστόσο, τόνισε πως στο ένα από τα δύο μαχαίρια, το οποίο και αποδίδεται σε έναν από τους εντολείς του δεν εντοπίστηκαν αποτυπώματα του εντολέα του.

Προσθέτει, δε, πως σε ντοκουμέντα από το περιστατικό ο πελάτης του φαίνεται με γυμνά χέρια χωρίς κάποιο αιχμηρό αντικείμενο πάνω του.

Να σημειωθεί, δε, πως εκτός από το DNA του Μιχάλη Κατσουρή στο εν λόγω μαχαίρι υπάρχει και άλλο γενετικό υλικό. Αυτό, όμως, δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα.

Τέλος, την ίδια ώρα έχουν εντοπιστεί «ορφανά» δείγματα DNA και στο δεύτερο μαχαίρι. Ακόμα, ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ο άνθρωπος που το κρατούσε στα επεισόδια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ