Αθλητισμος

Αντετοκούνμπο: «Έδωσα τα πάντα Μιλγουόκι, θέλω πρωτάθλημα»

Ο σταρ των Μπακς άναψε... φωτιές με τις δηλώσεις του

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
antetokounmpo

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Οι σπόντες περί αποχώρησης, οι δηλώσεις για νέο πρωτάθλημα και οι «φωτιές» που άναψε

Ο σούπερ σταρ των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο podcast “48 minutes” άναψε... φωτιές με τις δηλώσεις του.

«Είμαι νικητής και θέλω να είμαι νικητής. Συμβόλαια, φήμη, κατάσταση με την οποία νιώθεις άνετα… Όλα αυτά δεν έχουν σημασία για μένα. Δεν θέλω να κολλήσω και να συνεχίσω να μιλάω για την ίδια ιστορία. Πήγαμε στο Game 6 των τελικών και όλα αυτά. Έχω κουραστεί να μιλάω για την ίδια ιστορία ξανά και ξανά. Είναι απίστευτο, είναι εξαιρετικό. Ξέρω ότι δεν είχαμε κερδίσει το πρωτάθλημα για 50 χρόνια, αλλά θέλω να δημιουργήσω νέες αναμνήσεις. Θέλω να κερδίσω και άλλο πρωτάθλημα», ανέφερε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και συνέχισε:

«Δεν θέλω απλά να είμαι άνετος, θέλω να βελτιώνομαι. Θέλω να πάρω ένα ακόμη πρωτάθλημα. Όσο παίζουμε και προσεγγίζουμε το παιχνίδι κάθε μέρα με τον σωστό τρόπο, όσο όλοι μας θυσιαζόμαστε για έναν κοινό στόχο, μπορώ να δω τον εαυτό μου στους Μιλγουόκι Μπακς για το υπόλοιπο της καριέρας μου».

Ωστόσο, στη συνέχεια άναψε... φωτιές σημειώνοντας πως «αν οι Μιλγουόκι Μπακς είναι στην ίδια σελίδα με εμένα για το υπόλοιπο της καριέρα μου, θα είναι υπέροχο. Αν όχι, πρέπει να νικήσω. Η πόλη και ο κόσμος το καταλαβαίνουν. Είμαι ένας από τους πιο ανταγωνιστικούς τύπους. Έδωσα ό,τι είχα για την πόλη του Μιλγουόκι. Το αίμα μου είναι πράσινο. Είμαι ένας Μιλγουόκι Μπακ. Αλλά πιο σημαντικό είναι πως είμαι ένας νικητής. Πρέπει να κάνω οτιδήποτε μπορώ για να κερδίσω και αν υπάρχει μία καλύτερη κατάσταση για να κερδίσω το πρωτάθλημα τότε πρέπει να την επιλέξω».

Τι θα κάνει εν τέλει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο; Κανείς δεν ξέρει αλλά σίγουρα θα αποτελέσει το κεντρικό πρόσωπο σε πολλά σενάρια.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ