Αθλητισμος

Επέστρεψε με το χάλκινο στην Ελλάδα ο Λευτέρης Πετρούνιας

Τι δήλωσε για τη νέα του διάκριση ο «άρχοντας των κρίκων»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λευτέρης Πετρούνιας: Ο τριταθλητής Ευρώπης στους κρίκους επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου - Τι δήλωσε στις κάμερες.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μαζί με τη σύζυγό του, Βασιλική Μιλλούση και την υπόλοιπη αποστολή που βρέθηκε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Τουρκίας © Θανάσης Δημόπουλος/Eurokinissi

Λευτέρης Πετρούνιας: Ο τριταθλητής Ευρώπης στους κρίκους επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου - Τι δήλωσε στις κάμερες.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα γυμναστικής.

Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με βαθμολογία 14.733 βγήκε τρίτος στην Αττάλεια της Τουρκίας και πήρε το όγδοο μετάλλιο στη διοργάνωση (έξι χρυσά, δύο χάλκινα). Πρώτος βγήκε ο Τούρκος Αντέμ Ασίλ (14.933), ο οποίος έσπευσε να αναγνωρίσει το μεγαλείο του «άρχοντα των κρίκων» και έτρεξε να υποκλιθεί πριν πανηγυρίσει το χρυσό.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας δεν ήταν φυσικά μόνος του, καθώς μαζί του επέστρεψε και η υπόλοιπη ελληνική αποστολή που βρέθηκε στην Τουρκία για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Μαζί και η σύζυγός του, Βασιλική Μιλλούση, που ήταν συνεχώς στο πλευρό του.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-crxcovd25yy9)

Στις δηλώσεις που έκανε στις κάμερες ο Λευτέρης Πετρούνιας αποκάλυψε και τον λόγο που χάθηκε το χρυσό μετάλλιο και ένα ιστορικό ρεκόρ.

«Σίγουρα δεν ήρθε το αποτέλεσμα που ήθελα, αλλά είμαι ευχαριστημένος δεδομένων των συνθηκών. Τη ζημιά την έκανε η σύνθεση του προγράμματος. Πρέπει όμως να δοκιμάσουμε πράγματα γιατί ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος», τόνισε μεταξύ άλλων ο Έλληνας πρωταθλητής.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ