Αθλητισμος

Ξεκινούν την Πέμπτη οι πρώτες εργασίες για το γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Σε live streaming το πρώτο στάδιο της κατασκευής του νέου σπιτιού του «τριφυλλιού»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παναθηναϊκός: Ξεκινούν την Πέμπτη 6 Απριλίου οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό - Θα μεταδίδονται μέσω live streaming.
Σε τροχιά πραγματοποίησης μπαίνει το έργο της κατασκευής του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό © Konstantinos Tsakalidis/SOOC

Παναθηναϊκός: Ξεκινούν την Πέμπτη 6 Απριλίου οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου στον Βοτανικό - Θα μεταδίδονται μέσω live streaming.

Την Πέμπτη 6 Απριλίου θα ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό, παρουσία μεταξύ άλλων του Κώστα Μπακογιάννη, του Γιάννη Αλαφούζου και του Τάκη Μαλακατέ, καθώς και μελών της κυβέρνησης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση του Δήμου Αθηναίων, στις 12:30 το μεσημέρι αναμένεται να ξεκινήσουν οι πρόδρομες εργασίες για την κατασκευή του νέου γηπέδου.

Πρόκειται για τις εργασίες που αφορούν τον καθαρισμό του χώρου, έτσι ώστε αφότου πέσουν οι υπογραφές των συμβάσεων με το ανάδοχο σχήμα να προχωρήσει το βασικό σκέλος του έργου.

Στον χώρο του εργοταξίου αναμένεται να βρεθούν ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, Τάκης Μαλακατές, από κοινού με τους υπουργούς Γιώργο Γεραπετρίτη (Επικρατείας), Θόδωρο Σκυλακάκη (αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών), Άδωνι Γεωργιάδη (υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων) και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Alpha Bank, Βασίλη Ψάλτη, οι οποίοι και θα ενημερωθούν για τις εργασίες από τον Δήμαρχο Αθηναίων, Κώστα Μπακογιάννη.

Οι εικόνες από την επιθεώρηση των εργασιών από τον χώρο του νέου γηπέδου θα μεταδίδονται παράλληλα μέσω live streaming.

Ζωντανή μετάδοση έναρξης των πρόδρομων εργασιών για την κατασκευή του Γηπέδου του ΠΑΟ στον Βοτανικό



Μετά το πέρας της επιθεώρησης στο εργοτάξιο θα ακολουθήσουν δηλώσεις από την πλευρά του κ. Μπακογιάννη, ο οποίος θα αναλύσει όλα τα επόμενα βήματα για την υλοποίηση του συνόλου του πρότζεκτ της «Διπλής Ανάπλασης», της μεγαλύτερης παρέμβασης στη μεταπολεμική Αθήνα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ