Αθλητισμος

Ο γιος του Σκότι Πίπεν θα είναι συμπαίκτης στους Λέικερς με τον πρώην σύντροφο της μητέρας του

Η οποία έχει σχέση με τον γιο του Μάικλ Τζόρνταν

62224-137655.jpg
Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Λέικερς: Ο Σκότι Πίπεν τζ. συμπαίκτης με τον Μαλίκ Μπίσλεϊ που τα είχε με τη… μαμά του (pic)
© Chris Gardner/ Getty Images/Ideal Image

Πίπεν: Ο γιος του θα είναι συμπαίκτης στους Λέικερς με τον πρώην σύντροφο της συζύγου του και μητέρα του παιδιού του 

Ο παίκτης του NBA Μαλίκ Μπίσλεϊ μετακόμισε στους Λος Άντζελες Λέικερς από τους Γιούτα Τζαζ ως κομμάτι της τριπλής τους ανταλλαγής για τον Ντ’Αντζελο Ράσελ με τον Ράσελ Ουέστμπρουκ.

Ως εκ τούτου θα γίνει συμπαίκτης με τον γιο της πρώην φίλης του Λάρσα. Όπως δε αναφέρουν τα αμερικανικά μέσα η σύζυγος του περίφημου άσου των Μπουλς Σκότι Πίπεν είχε σχέση μαζί του ενώ ήταν παντρεμένος με τη Μοντάνα Γιάο.

Η Λάρσα Πίπεν ζήτησε συγνώμη μέσω social media για τη σύντομη σχέση της με τον Μαλίκ Μπίσλεϊ ο οποίος έκανε κι άλλο παιδί με τη σύζυγο του.

Στη συνέχεια η πρώην του Πίπεν τα έφτιαξε με το γιο του Μάικλ Τζόρνταν, Μάρκους, ετών 32 (αυτή 48 τώρα). Όπως είναι γνωστό ο Τζόρνταν και ο Πίπεν ήταν συμπαίκτες στην ομάδα των Σικάγο Μπουλς, που κατέκτησε έξι πρωταθλήματα στο NBA. Οι δυο τους ήταν φίλοι κατά τη διάρκεια της καριέρας του, ωστόσο, οι σχέσεις του διαταράχθηκαν όταν κυκλοφόρησε το ντοκιμαντέρ του ESPN, «The Last Dance». Η κόντρα τους συνεχίστηκε όταν κυκλοφόρησε το «Unguarded», η αυτοβιογραφία του Πίπεν.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ