- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
«Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο» - Συγκλονίζει ο αστυνομικός, στου οποίου τα χέρια ξεψύχησε ο Άλκης Καμπανός
«Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο»
Δίκη Άλκη Καμπανού: Η κατάθεση του αστυνομικού, στου οποίου τα χέρια ξεψύχησε ο 19χρονος - «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο»
Ο αστυνομικός στα χέρια του οποίου ξεψύχησε ο Άλκης Καμπανός καταθέτει αυτή την ώρα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης, όπου δικάζονται οι 12 κατηγορούμενοι για τη δολοφονία σε βάρος του 19χρονου φοιτητή, τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου 2022. «Ήταν λες και μπαίναμε σε σφαγείο», είπε ο αστυνομικός της Άμεσης Δράσης, περιγράφοντας τη σκηνή του εγκλήματος, όταν κλήθηκε να μεταβεί στην οδό Γαζή, στην περιοχή της Χαριλάου. όπου έγινε το φονικό επεισόδιο.
Όπως ανέφερε, αντίκρισε τον Άλκη μέσα σε «λίμνη αίματος», ενώ έσπευσε να του προσφέρει τις πρώτες βοήθειες, προσπαθώντας να σταματήσει την αιμορραγία, με τον 19χρονο να ψελλίζει «εδώ», δείχνοντας τη βουβωνική χώρα, όπου είχε δεχθεί χτύπημα. Οι προσπάθειες όμως αποδείχθηκαν μάταιες καθώς λίγο μετά, ξεψύχησε.
«Το σοκ, όταν φεύγει ένα παιδί στα χέρια σου, είναι μεγάλο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο αστυνομικός, σύμφωνα με τον οποίο, δίπλα στον άτυχο 19χρονο βρισκόταν ο φίλος και κολλητός του, που χτυπήθηκε κατά την ίδια επίθεση και ο οποίος έδωσε στους αστυνομικούς κάποιες πληροφορίες για το τι είχε συμβεί, ενώ στο σημείο εντοπίστηκε ένα κόκκινο δρεπάνι, με μαύρη λαβή, που ήταν μέσα σε λίμνη αίματος. «Όταν φτάσαμε στο σημείο, υπήρχε πλήρης ησυχία, δεν είδαμε άτομα που να είχαν συμπλακεί, δεν γνωρίζαμε τους λόγους που έγινε το επεισόδιο», ανέφερε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, η εξέταση του οποίου είναι σε εξέλιξη.
Νωρίτερα, ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο 20χρονος που ήταν παρών στην επίθεση, αλλά πρόλαβε να ξεφύγει χωρίς να τραυματιστεί, ενώ στη συνέχεια αναμένεται να ανέβει στο βήμα του μάρτυρα δεύτερος αστυνομικός του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.
Στην αίθουσα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου βρίσκονται και σήμερα οι γονείς του Άλκη, που παρακολουθούν τη διαδικασία.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Κατά την απολογία του που διήρκεσε τρεισήμισι ώρες φέρεται να αρνήθηκε τις κατηγορίες
Ο Άγγελος Παπανικολάου, γιατρός στο επάγγελμα και συγκεκριμένα καρδιολόγος, ήταν υποψήφιος στις εκλογές του 2021
Τέσσερις ώρες στην Ευελπίδων ο παραιτηθείς πρόεδρος της ΕΟΚ - Ακολουθεί η απολογία Μαυραγάνη
Πρώτη τοποθέτηση του θρύλου του αθλήματος για το σκάνδαλο
Δήλωσε προσωρινή αποχή από το μπάσκετ στον ανακριτή
115-110 από τους Χόρνετς - Με 6 φάουλ αποχώρησε νωρίς ο Έλληνας σταρ
Νο1 της Ευρώπης - Η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά το τουρνουά Κ16 στο Μόντε Κάρλο
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο στο Ρότερνταμ
Νέες αιχμηρές αναρτήσεις από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Από τις υποσχέσεις για διαφάνεια στις καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνων
Πλήρωσαν το κακό φινάλε οι ερυθρόλευκοι - Έχασαν διαφορά οκτώ πόντων στην τελευταία περίοδο
Τι ισχυρίστηκε για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση των φερόμενων στημένων αγώνων μπάσκετ
Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζητά να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας για τους στημένους αγώνες, μετά τις αποκαλύψεις για την αποβολή του το 2018
Στο αριστερό του χέρι έχει τη φράση «No retreat, no surrender»
Ο Βαγγέλης Τσάπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη να κινηθεί δικαστικά μετά τις αποκαλύψεις για συγκεκριμένη αναμέτρηση
Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το trade;
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκεστο Instagram
Αφορά αγώνες από το 2016 ως το 2026
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.