Αθλητισμος

Ο πρώην άσος του Άγιαξ Μαρκ Όφερμαρς υπέστη έμφραγμα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Στις αρχές του 2022 είχε απολυθεί από τεχνικός διευθυντής της ομάδας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μαρκ Όφερμαρς υπέστη έμφραγμα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο
Μαρκ Όφερμαρς © ΕPA/Tim Jansenn

Μαρκ Όφερμαρς: Ο πρώην άσος του Άγιαξ έμφραγμα και εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άγιαξ, της Άρσεναλ και της Μπαρτσελόνα, Μαρκ Όφερμαρς υπέστη έμφραγμα και νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Αμβέρσας, αλλά είναι πια καλά στην υγεία του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο 49χρονος Όφερμαρς, που εργάζεται πια ως τεχνικός διευθυντής της Αντβέρπ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο με ενοχλήσεις στην καρδιά. Οι εξετάσεις του έδειξαν λοιπόν, ότι είχε υποστεί ένα ελαφρύ έμφραγμα.

«Ο Μαρκ και η οικογένειά του επικεντρώνονται στην ανάρρωση του και δεν θέλουν να σχολιάσουν περαιτέρω. Η Αντβέρπ εύχεται στον Μαρκ ταχεία ανάρρωση»,  ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο βελγικός σύλλογος.

Υπενθυμίζεται ότι τον Φεβρουάριο του 2022 ο Όφερμαρς αποτέλεσε παρελθόν από τον Άγιαξ αφού αποκαλύφτηκαν συνομιλίες του με γυναίκες υπαλλήλους της ομάδας τις οποίες φέρεται να παρενοχλούσε.

Ο Mαρκ Όφερμαρς από τη μεριά του με δήλωσή του θέλησε να απολογηθεί, ζητώντας συγγνώμη για όσα έκανε. «Ντρέπομαι. Την περασμένη εβδομάδα ήρθα αντιμέτωπος με αναφορές για τη συμπεριφορά μου και για το όσα είπε με διάφορους ανθρώπους. Δυστυχώς, δεν συνειδητοποίησα ότι είχα ξεπεράσει τα όρια με τα όσα έλεγα, αλλά αυτό μου έγινε ξεκάθαρο αυτές τις μέρες. Ένιωσα ξαφνικά τεράστια πίεση. Ζητώ συγγνώμη. Ειδικά για κάποιον στη θέση μου, αυτή η συμπεριφορά δεν μπορεί να δικαιολογηθεί, τώρα το καταλαβαίνω επίσης. Αλλά πολύ αργά. Δεν βλέπω άλλη επιλογή από το να σταματήσω από τον Άγιαξ. Αυτό έχει επίσης σημαντικό αντίκτυπο στην προσωπική μου κατάσταση. Γι' αυτό ζητώ από όλους να με αφήσουν ήσυχους εμένα και την οικογένειά μου», ανέφερε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ