Αθλητισμος

H «κατάρα του Drake»: Πόνταρε στην Αργεντινή αλλά έχασε 1 εκατ. δολάρια στον τελικό του Μουντιάλ

Το ματς πήγε στην παράταση και έτσι δεν «πήγε ταμείο»

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Drake: Έχασε 1 εκατ. δολάρια στον τελικό του Μουντιάλ

Ο γνωστός ράπερ Drake απέτυχε και πάλι να προβλέψει σωστά σε ένα μεγάλο αθλητικό γεγονός. Ο Καναδός ράπερ είχε ποντάρει 1 εκατ. δολάρια σε νίκη της Αργεντινής στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου και ως το 80ο λεπτό έδειχνε έτοιμος να πάει ταμείο για να εισπράξει 2,75 εκατ. δολάρια (δηλαδή κέρδος 1,75 εκατ. δολάρια).

Τα δύο γκολ του Κιλιάν Εμπαπέ, ωστόσο, έστειλαν όχι μόνο το ματς στην παράταση, αλλά και στον «κουβά» τον Drake, ο οποίος δεν είχε βάλει τα λεφτά του στην κατάκτηση του τροπαίου και ήθελε νίκη της «αλμπισελέστε» στην κανονική διάρκεια για να πληρωθεί. Δεν του έφτανε η νίκη στο έξτρα ημίωρο ή στα πέναλτι.

Ο Drake έχει αρχίσει να δημιουργεί… παράδοση σε χαμένα στοιχήματα, καθώς μόλις τον περασμένο μήνα είχε χάσει 2 εκατ. δολάρια σε αγώνα πυγμαχίας. 

Ο Drake στοιχημάτισε 2 εκατομμύρια δολάρια στον πρωταθλητή Israel Adesanya, ο οποίος έχασε τελικά από τον Alex Pereira στη διάρκεια του UFC 281 στο Madison Square Garden στη Νέα Υόρκη. Τον Νοέμβριο είχε επίσης ποντάρει σχεδόν 700.000 ευρώ στη νίκη της Μπαρτσελόνα κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, με την ομάδα της Βαρκελώνης να ηττάται με 3-1.

Ο ράπερ ποντάρει ως γνωστόν σε αρκετά αθλήματα από Formula 1 μέχρι το NFL και συνηθίζει να ποστάρει τα στοιχήματα του. Το 2019, ο Drake φάνηκε να χρησιμοποιεί την «κατάρα» του προς όφελός του και παρακολούθησε από το σπίτι του τον αγώνα της αγαπημένης του μπασκετικής ομάδας Toronto Raptors εναντίον των Philadelphia 76ers φορώντας τη φανέλα των αντιπάλων, με τους 76ers να γνωρίζουν τελικά την ήττα από την ομάδα του Τορόντο