Αθλητισμος

Τελικός Μουντιάλ 2022: Τι ώρα θα διεξαχθεί το ματς Αργεντινή - Γαλλία

Το μήνυμα του Λιονέλ Μέσι

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Τελικός Μουντιάλ 2022 - Ώρα προβολής του τελευταίου, κρίσιμου ματς του Παγκόσμιου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας

Ο τελικός του Μουντιάλ 2022 είναι γεγονός. Η μεγάλη ώρα για την ανάδειξη του νικητή στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που πραγματοποιείται στο Κατάρ έφτασε. Ο αγώνας μεταξύ Αργεντινής και Γαλλίας θα προβληθεί στις 17:00 ώρα Ελλάδος μέσα από τη συχνότητα του Αnt1. 

Το μεγάλο φινάλε στο Μουντιάλ 2022 θα γραφτεί στο «Lusail Iconic Stadium» με την Αργεντινή και τη Γαλλία να διεκδικούν τον κορυφαίο τίτλο. Το γήπεδο βρίσκεται στην πόλη Λουσάιλ 20 χιλιόμετρα βόρεια της πρωτεύουσας Ντόχα και έχει χωρητικότητα 80.000 θεατών. Ο αγώνας πρόκειται να διεξαχθεί στις 17:00 το απόγευμα, σήμερα Κυριακή 18 Δεκεμβρίου, ενώ η τηλεοπτική του μετάδοση θα γίνει από το ελεύθερο κανάλι του ΑΝΤ1 αλλά και από τη διαδικτυακή, συνδρομητική πλατφόρμα ΑΝΤ1+.

Μουντιάλ 2022: Έτοιμος για τον τελικό της ζωής του ο Λιονέλ Μέσι - Το μήνυμά του στο Instagram

«Vamos, Argentina!!»: Δεν κρατιέται ο Λιονέλ Μέσι και στέλνει το δικό του μήνυμα νίκης στο Instagram, λίγες ώρες πριν τον τελικό Αργεντινή - Γαλλία του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ, ο οποίος αναμένεται να καθηλώσει τους φίλους του ποδοσφαίρου.

Ο Αργεντινός σταρ, στην περίπου βέβαιη τελευταία του εμφάνιση σε Μουντιάλ, διεκδικεί το πολυπόθητο τρόπαιο, το μοναδικό που μέχρι στιγμής στερείται, σε μια καριέρα γεμάτη διακρίσεις. Ο ίσως καλύτερος ποδοσφαιριστής του 21ου αιώνα και ένας από τους μεγαλύτερους παίκτες όλων των εποχών ανυπομονεί και δεν το κρύβει, καθώς με σχετική του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να δώσει το σύνθημα της νίκης για τη μεγάλη μέρα της χώρας του.

«Είμαι έτοιμος. Πάμε Αργεντινή!», έγραψε χαρακτηριστικά ο 35χρονος σούπερ σταρ ποζάροντας με μία μπάλα στο γήπεδο και φορώντας φυσικά τα χρώματα της Αλμπισελέστε, σε μια ανάρτηση που έκανε από κοινού με τον χορηγό του, την εταιρία Adidas. To ποστ ξεπερνά ήδη τα 9 εκατομμύρια likes, μαρτυρώντας την αδημονία του κοινού να δει τον Αργεντινό σταρ της μπάλας να χαρίζει στιγμές μαγείας.

Ο Λιονέλ Μέσι προέτρεψε την Αργεντινή να ξεπεράσει το τελευταίο εμπόδιο της Γαλλίας, αφού έφτασε στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου νικώντας την Κροατία με 3-0 το βράδυ της Τρίτης.

Διαβάστε όλα τα άρθρα της ATHENS VOICE για το Μουντιάλ 2022