Αθλητισμος

Μουντιάλ: Άνθρακας το μπόνους με τις Rolls Royce των διεθνών της Σαουδικής Αραβίας

«Δεν παίζουν για το μπόνους, παίζουν για τη χώρα τους»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ κόντρα στην Αργεντινή
Οι παίκτες της Σαουδικής Αραβίας πανηγυρίζουν το δεύτερο γκολ κόντρα στην Αργεντινή © EPA

Μουντιάλ: Δεν θα πάρουν τελικά Rolls-Royce οι διεθνείς της Σαουδικής Αραβίας παρά την υπόσχεση της Ομοσπονδίας

Η νίκη –και μάλιστα με ανατροπή– της Σαουδικής Αραβίας επί της Αργεντινής με 2-1, στην πρεμιέρα του Μουντιάλ 2022, είναι μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην Ιστορία της κορυφαίας ποδοσφαιρικής διοργάνωσης. Οι Σαουδάραβες διεθνείς, βρέθηκαν να χάνουν με 1-0 από την «αλμπισελέστε». Ωστόσο, με εντυπωσιακή απόδοση στο δεύτερο 45λεπτο, κατάφεραν να επιβληθούν της... παρέας του Λιονέλ Μέσι.

Λίγες ώρες μετά τον θρίαμβο των Σαουδαράβων, μία ομολογουμένως εντυπωσιακή είδηση, έκανε τον «γύρο του κόσμου». Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον διεθνή Τύπο, ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της χώρας, αποφάσισε να δοθεί σε κάθε Σαουδάραβα διεθνή, μία Rolls-Royce ως πριμ για την ανεπανάληπτη νίκη επί της Αργεντινής.

Έκτοτε, πέρασαν αρκετές ημέρες, οι Σαουδάραβες αποκλείσθηκαν από την συνέχεια της διοργάνωσης, ο Μέσι οδηγεί την εθνική Αργεντινής στον αποψινό (13/12, 21:00) και ο πρόεδρος της ομοσπονδίας της Σαουδικής Αραβίας, διέψευσε την είδηση για τις πανάκριβες λιμουζίνες.

«Οι φήμες δεν είναι αληθινές. Φυσικά είχαν ένα μπόνους, αλλά ήταν ένα κανονικό μπόνους. Υπάρχουν κανονισμοί για αυτό. Δεν παίζουν για το μπόνους, παίζουν για τη χώρα τους και για να φτιάξουν τη δική τους Ιστορία. Πολλοί από αυτούς έγιναν διάσημοι, αφού νίκησαν την Αργεντινή», δήλωσε με νόημα, ο Γιασέρ Αλ Μισεχάλ, μιλώντας στην ισπανική εφημερίδα Marca.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ