Αθλητισμος

Ο Νεϊμάρ απαλλάχθηκε από την υπόθεση απάτης και διαφθοράς

Για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013 από τη Σάντος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Νεϊμάρ: Νέες δικαστικές περιπέτειες τον Οκτώβριο για τον Βραζιλιάνο
Νeymar © Getty Images/Ideal Image

Νεϊμάρ: Αθωώθηκε σήμερα ο Βραζιλιάνος σταρ - Είχε κατηγορηθεί για εμπλοκή σε υπόθεση απάτης και διαφθοράς, για την μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013 από τη Σάντος

Ισπανικό δικαστήριο, αθώωσε σήμερα (13/12) τον άσο της Βραζιλίας, Νεϊμάρ και άλλους κατηγορούμενους, σε υπόθεση απάτης και διαφθοράς, για τη μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα το 2013 από τη Σάντος, αφού οι εισαγγελείς απέσυραν όλες τις κατηγορίες, ανέφερε το δικαστήριο σε σχετική ανακοίνωση.

Η μήνυση, είχε ασκηθεί από τη βραζιλιάνικη επενδυτική εταιρία DIS, που ήταν ιδιοκτήτρια του 40% των δικαιωμάτων του Νεϊμάρ όταν έπαιζε στην Σάντος.

Η DIS, υποστήριξε ότι είχε χάσει μεγάλο μέρος από τη μεταγραφή, επειδή η πραγματική της αξία ήταν υποτιμημένη και ζήτησε πενταετή φυλάκιση για τον Νεϊμάρ και συνολικό πρόστιμο 149 εκατομμυρίων ευρώ (157 εκατομμύρια δολάρια) για τους κατηγορούμενους.

Τον περασμένο Οκτώβριο, ο εισαγγελέας Λουίς Γκαρσία Καντόν, ζήτησε από το δικαστήριο της Βαρκελώνης, να αθωώσει όλους τους κατηγορούμενους, καθώς «δεν υπήρχε η παραμικρή ένδειξη εγκλήματος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ