Αθλητισμος

O Φέντερερ «έφαγε πόρτα» στο Γουίμπλεντον

Η αποκάλυψη στο «Daily Show» του πολυνίκη του γκραν σλαμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Αποσύρεται οριστικά από το τένις ο Ρότζερ Φέντερερ
© EPA/FACUNDO ARRIZABALAGA

Ρότζερ Φέντερερ: Η αποκάλυψη για το Γουίμπλεντον

Ο Ρότζερ Φέντερερ κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «The Daily Show» την Τετάρτη μίλησε στον οικοδεσπότη Tρέβορ Νόα για ένα περιστατικό τον περασμένο μήνα, όπου του αρνήθηκαν την είσοδο στο διάσημο All England Lawn Tennis Club, γνωστό και ως Wimbledon.

Παρά το γεγονός ότι κέρδισε το μεγάλο τουρνουά οκτώ φορές κατά τη διάρκεια της λαμπρής καριέρας του, ο 20 φορές νικητής του Grand Slam λέει ότι αρχικά τον απέρριψαν στην πύλη εισόδου.

«Στην πραγματικότητα ήταν πριν από δύο εβδομάδες», δήλωσε ο 41χρονος, εξηγώντας ότι είχε λίγες ώρες να «σκοτώσει» στο Λονδίνο μετά από ένα ραντεβού με γιατρό στην πόλη. Πρότεινε στη συνοδεία του να πάνε να πιουν τσάι στο Wimbledon, παραδεχόμενος ότι πήγαινε εκεί μόνο όταν διεξάγονταν αγώνες. 

«Οδηγώ μέχρι την πύλη όπου συνήθως μπαίνουν οι επισκέπτες. Βγαίνω, λοιπόν, και λέω στον προπονητή  που ήταν μαζί μου: "Θα βγω γρήγορα έξω και θα μιλήσω με την κυρία της ασφάλειας. Το έχω αυτό» θυμάται.

«Και τότε βγαίνω έξω και λέω: "Γεια σας, αναρωτιόμουν πώς θα μπορούσα να μπω στο Wimbledon;". Με ρώτησε αν έχω κάρτα μέλους. Όταν κερδίζεις το Γουίμπλεντον, γίνεσαι αυτόματα μέλος. Και ειλικρινά δεν ξέρω για τις κάρτες μέλους, μάλλον είναι κάπου στο σπίτι και εγώ απλά ταξίδευα, οπότε δεν είχα ιδέα".

Της είπα: "Όχι, δεν έχω την κάρτα μέλους, αλλά είμαι μέλος. Απλώς αναρωτιέμαι πού μπορώ να μπω", είπε στον φύλακα, ωστόσο η έκκλησή του έπεσε στο κενό.

"Της είπα: 'Όχι, είμαι μέλος και κανονικά όταν είμαι εδώ, παίζω. Και τώρα είναι η πρώτη φορά που το τουρνουά δεν διεξάγεται και είμαι εδώ"». 

Roger Federer - Tennis Legend | The Daily Show

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ