Αθλητισμος

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου: Η μάχη ζωής που έδωσε η νικήτρια του Μαραθωνίου

«Διαγνώστηκα με μυελώδες καρκίνωμα μετά τη γέννηση του παιδιού μου»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου τερμάτισε πρώτη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου τερμάτισε πρώτη στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας © EUROKINISSI/ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ

Βασιλική Κωνσταντινοπούλου και Αυθεντικός Μαραθώνιος της Αθήνας - Το μυελώδες καρκίνωμα, η γέννηση του παιδιού της και ο τερματισμός

Η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου ήταν η μεγάλη νικήτρια στον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Σε δηλώσεις της στον ANT1 μίλησε για την περιπέτεια της υγείας της πριν από δύο χρόνια, όταν διαγνώστηκε με μυελώδες καρκίνωμα.

«Είχα διακόψει τον αθλητισμό, γιατί είχα γεννήσει. Έγινε η διάγνωση 4 μήνες μετά από την γέννηση του παιδιού. Όλοι χαίρονται με τον ερχομό ενός παιδιού, εγώ δεν μπορούσα να χαρώ. Το πρώτο που σκέφτεσαι είναι το χειρότερο σενάριο» τόνισε.

Για τη νίκη της στον Αυθεντικό Μαραθώνιο, η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου ξεκαθάρισε ότι δεν μπορούσε να πιστέψει πως έκοψε πρώτη το νήμα. «Αγκάλιασα τον άνδρα μου και πέρασε ένα λεπτό, αφότου τερμάτισα, όταν άρχισα να τσιρίζω» ανέφερε. Και πρόσθεσε: «Ξεκίνησα με το σκεπτικό πως ό,τι και να γίνει, θα τερματίσω στο Καλλιμάρμαρο, όποια κι αν ήταν η επίδοσή μου».

«Πήρα πολλή μεγάλη δύναμη και ενέργεια από τον κόσμο. Μου αρέσει να επικοινωνώ μαζί τους, τους χαιρετάω, τους χειροκροτώ κι εγώ» κατέληξε η Βασιλική Κωνσταντινοπούλου.

Glomex Player(40599v1wl9o7vsfv, v-cobdymhcrwxt)

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ