Αθλητισμος

Σκληρή κριτική του Τζαμπάρ στον Ίρβινγκ: «Δε διαχωρίζει την προπαγάνδα από τα γεγονότα»

«'Εχει παρασυρθεί από τη δόξα και τα χρήματα» αναφέρει ο θρύλος του NBA

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ
Ο Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ © EPA Pool

Η ανάρτηση του Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ για τον Κάιρι Ίρβινγκ

Ο θρύλος του NBA Καρίμ Αμπντούλ Τζαμπάρ πήρε θέση για τα όσα απίστευτα προκλήθηκαν, μετά την ανάρτηση με αντισημιτικό περιεχόμενο, του Κάιρι Ίρβινγκ, τονίζοντας, πως δεν περιμένει να αλλάξει τίποτα στις απόψεις του και τη συμπεριφορά του, ενώ σχολίασε πως δεν μπορεί να ξεχωρίσει την προπαγάνδα, από τα γεγονότα.

Αναλυτικά ανέφερε:

«Ειλικρινά, δεν έχω μεγάλες ελπίδες ότι ο Ίρβινγκ θα αλλάξει, γιατί έχει παρασυρθεί από τη δόξα και τα χρήματα, ενώ τον περιτριγυρίζουν άνθρωποι που του λένε μόνο ναι. Δεν έχει κανένα κίνητρο για να μάθει να διαχωρίζει την προπαγάνδα από τα γεγονότα. Αυτό που απομένει είναι να δούμε πώς θα αποφασίσει ο κόσμος να του απαντήσει.

Ο ίδιος ήταν ανένδοτος για το ποστ του. Δείχνει την έλλειψη επίγνωσης για το τι συμβαίνει στην ιστορία. Δεν είναι ένας μπουφές που τρως όσο θες και γεμίζεις τα πιάτα που θες χωρίς να αντιλαμβάνεσαι το σύνολo».

Mε αυτή την δήλωση ο Τζαμπάρ προστέθηκε σε έναν μακρύ κατάλογο πρώην παικτών του ΝΒΑ που έχουν καταδικάσει την συμπεριφορά του Ίρβινγκ και πιο πρόσφατα την αδυναμία του να ζητήσει συγγνώμη. Αν και ο Ίρβινγκ δήλωσε ότι δεν είναι όλα όσα περιλαμβάνονται στην ταινία που σύμφωνα με τις πεποιθήσεις του, δεν ζήτησε συγγνώμη για την κοινοποίησή της.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ