Αθλητισμος

O πατέρας του Τσιτσιπά ξεκαθαρίζει την κατάσταση ανάμεσά τους

Δείτε την ανάρτησή του στο Facebook

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O πατέρας του Τσιτσιπά ξεκαθαρίζει την κατάσταση ανάμεσά τους
Απόστολος Τσιτσιπάς © EUROKINISSI/ΣΑΓΙΑΣ ΤΑΚΗΣ

Στέφανος Τσιτσιπάς: Ο πατέρας του πήρε θέση μέσω Facebook για το επεισόδιο ανάμεσά τους 

Με ανάρτησή του στο Facebook ο πατέρας του Στέφανου Τσιτσιπά, Απόστολος, προσπάθησε να ξεκαθαρίσει όσα έγιναν ανάμεσά τους, μετά την έκρηξη που είχε ο Έλληνας τενίστας προς το πρόσωπό του, κατά τη διάρκεια τουρνουά. Μάλιστα, μετά το περιστατικό ακολούθησε αινιγματική ανάρτηση από τον Στέφανο Τσιτσιπά, με πολλούς να κάνουν λόγο για προπονητικό «διαζύγιο» των δυο ανδρών.

Ο Απόστολος Τσιτσιπάς πήρε θέση για όσα έγιναν και παράλληαλα καταδίκασε τα ψεύτικα προφίλ λέγοντας πως παράγουν αναλήθειες.

Η ανάρτηση του πατέρα του Στέφανου Τσιτσιπά

«Αγαπητοί μου φίλοι και συνοδοιπόροι, επειδή τις τελευταίες μέρες λέγονται και γράφονται ψεύδη άνευ προηγουμένου, με σκοπό να πλήξουν την εικόνα μας, θα ήθελα να ζητήσω να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς υπάρχουν ψεύτικες αναρτήσεις από άγνωστα προφίλ. Κάποιοι προσπαθούν να ξεφύγουν από τα σκοτάδια της αφάνειάς τους διαστρεβλώνοντας την αλήθεια εις βάρος άλλων, με κακοήθειες και ψεύτικα προφίλ που απλά δηλώνουν φθόνο, ζήλια και κακία.

Όμως να ξέρουν ότι δεν θα τα καταφέρουν, εμείς συνεχίζουμε δυνατοί και ενωμένοι γιατί ξέρουμε από δυσκολίες και εμπόδια και έχουμε μάθει να τα ξεπερνάμε και να τα μετατρέπουμε σε νίκες!!! Σας ευχαριστώ», έγραψε στην ανάρτησή του ο Απόστολος Τσιτσιπάς, δημοσιεύοντας παράλληλα και μια φωτογραφία αγκαλιά με τον γιο του.

Υπενθυμίζεται πως κατά την διάρκεια της αναμέτρησης για το Indoor τουρνουά, Erste Bank, της Βιέννης κόντρα στον Αυστριακό, Νο155 του κόσμου, Ντένις Νόβακ ο Στέφανος Τσιτσιπάς βγήκε εκτός εαυτού φωνάζοντας στον πατέρα του και προπονητή του «μαλ@@@ς είσαι, μαλ@@@ς είσαι! Φύγετε».

Μετά το επεισόδιο, ακολούθησε η ανάρτηση του Στέφανου Τσιτσιπά, που έγραφε: «Κανείς δεν μένει μαζί σου για πάντα, μάθε να επιβιώνεις μόνος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ