Αθλητισμος

Περιστέρι – ΑΕΚ: Σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες και προσωρινή διακοπή

Η αντίδραση του Βασίλη Σπανούλη (εικόνα)

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Περιστέρι - ΑΕΚ: Διακοπή λόγω επεισοδίων στις κερκίδες
Περιστέρι - ΑΕΚ: Διακοπή λόγω επεισοδίων στις κερκίδες © Εurokinissi

Περιστέρι - ΑΕΚ: Διακοπή λόγω επεισοδίων στις κερκίδες

Επεισόδια ξέσπασαν στο γήπεδο του Περιστερίου λίγο πριν την λήξη του πρώτου δεκαλέπτου του αγώνα με την ΑΕΚ, με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς και να στέλνουν τις ομάδες στα αποδυτήρια.

Μερίδα οπαδών με καλυμμένα τα πρόσωπα κινήθηκαν προς τα επίσημα του γηπέδου, δημιουργώντας πολύ μεγάλη ένταση. Οι διαιτητές της αναμέτρησης διέκοψαν αμέσως το παιχνίδι και οι δύο ομάδες αποχώρησαν εσπευσμένα για τα αποδυτήρια.

Έπειτα από διαβουλεύσεις μετάξύ του Ηλία Κορομηλά που ζητούσε εκκένωση του γηπέδου και του αστυνομικού διευθυντή που ήθελε να συνεχιστεί το ματς και να υπήρχε διακοπή μόνο σε περίπτωση που γίνονται νέα επεισόδια, αποφασίστηκε να ισχύσει η δεύτερη λύση. Ο λόγος ήταν δεν μπορούσε να δοθεί εγγύηση για ασφαλή εκκένωση, μιας και δεν υπήρχε επαρκής αστυνομική δύναμη στο κλειστό του Περιστερίου.

Με φόντο τα παραπάνω ο Βασίλης Σπανούλης κάθισε στον πάγκο του Περιστερίου ς την ώρα της διακοπής του αγώνα και περίμενε υπομονετικά να δει τι θα συμβεί με την εξέλιξη της αναμέτρησης.

Τελικά η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 84-80. Η Ένωση παραμένει αήττητη στο πρωτάθλημα. Αυτή ήταν η δεύτερη ήττα για την ομάδα του Βασίλη Σπανούλη. 

5712159
5712161

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ