Αθλητισμος

Ο Μουρούτσος για τη στιγμή που μετέφερε τα μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη - «Έτρεμαν τα πόδια μου»

Το «αντίο» του Ολυμπιονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Μιχάλης Μουρούτσος μετέφερε τα δύο ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην κηδεία του
Ο Μιχάλης Μουρούτσος μετέφερε τα δύο ολυμπιακά μετάλλια του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στην κηδεία του © EUROKINISSI/ ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Ο Μιχάλης Μουρούτσος αποχαιρετά τον φίλο του Αλέξανδρο Νικολαΐδη και μιλά για τα μετάλλια που μετέφερε στην κηδεία του συναθλητή του

Ο φίλος και συναθλητής του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Ταεκβοντό, Μιχάλης Μουρούτσος, περιέγραψε τη στιγμή αλλά και τα συναισθήματά του για το γεγονός ότι μετέφερε τα δύο ολυμπιακά μετάλλια του αδικοχαμένου πρωταθλητή, στην κηδεία του εχθές στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Μουρούτσος, με ανάρτησή του, εξέφρασε την τιμή του να κρατήσει τα ολυμπιακά μετάλλια. «Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου», ανέφερε και πρόσθεσε «[…] Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο, χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά».

Ολόκληρη η ανάρτηση:

«Ακόμη δεν μπορώ να συνειδητοποιήσω ότι ήρθαμε χτες, τόσοι μα τόσοι άνθρωποι να σου πούμε το τελευταίο αντίο. Θέλω να ξέρεις ότι ήταν μεγάλη μου τιμή να κρατήσω τα ολυμπιακά σου μετάλλια συνοδευόμενος από τις φίλες μας και Ολυμπιονίκες, Αρετή Αθανασοπούλου και Έλλη Μυστακίδου.

»Έτρεμαν τα πόδια μου και είχαν κοπεί τα χέρια μου. Φαντάζομαι και τα κορίτσια θα ένιωσαν κάτι ανάλογο. Μεγάλο το βάρος αυτών των μεταλλίων. Μου θύμισε ποσό κόπο, πόνο ,χρόνο και ιδρώτα έχεις θυσιάσει για να σηκώσεις την Ελλάδα μας ψηλά. Ελπίζω να χαμογέλασες βλέποντας μας. Είμαστε πολύ υπερήφανοι για σένα. Και δεν μιλάω μόνο για τις διακρίσεις σου. Μιλάω κυρίως για την στάση ζωής που είχες και για την κληρονομιά που αφήνεις πίσω σου. Υποκλίνομαι στο μεγαλείο της ψυχής σου. Δεν ξέρω αν εκεί στον ουρανό υπάρχουν τείχη για να γκρεμίσουν… Είμαι σίγουρος όμως ότι η γειτονιά των αγγέλων θα ανοίξει διάπλατα τις πόρτες για να περάσει ένας υπέροχος άνθρωπος».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ