Yalemzerf Yehualaw, η μαραθωνοδρόμος που σκόνταψε αλλά έγινε η νεότερη νικήτρια στο Λονδίνο (βίντεο)
Η στιγμή που τερματίζει γνωρίζοντας την αποθέωση
Yalemzerf Yehualaw, η νεότερη νικήτρια στον Μαραθώνιο του Λονδίνου - Η πτώση πριν από τον τερματισμό και το επικό φινάλε για την 23χρονη από την Αιθιοπία
Η Yalemzerf Yehualaw αποθεώθηκε στον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Η 23χρονη αθλήτρια μεγάλων αποστάσεων κέρδισε τη μαραθώνια διαδρομή παρά το γεγονός ότι 9 χλμ. πριν από τον τερματισμό έχασε την ισορροπία της και έπεσε στο έδαφος.
Άλλες αθλήτριες θα είχαν εγκαταλείψει. Όχι, όμως, η Yalemzerf Yehualaw, κάτοχος του παγκοσμίου ρεκόρ στα 10χλμ. δρόμου (Φεβρουάριος 2022, Ισπανία) και του 2ου καλύτερου χρόνου στον ημι-μαραθώνιο γυναικών.
Η 23χρονη αθλήτρια από την Αιθιοπία σηκώθηκε και ξεκίνησε μια συγκλονιστική κούρσα, περνώντας όλες τις αντιπάλους της που βρίσκονταν μπροστά της.
Όταν έφθανε στον τερματισμό, οι θεατές την υποδέχτηκαν με επευφημίες. Όπως έγινε γνωστό, μετά την πτώση της η Yalemzerf Yehualaw είχε ενοχλήσεις σε ισχίο, χέρι και γόνατο. Αυτό, όμως, δεν την εμπόδισε να τερματίσει πρώτη.
Cheering on Ethiopia's 🇪🇹 Yalemzerf Yehualaw two minutes before her win in the London Marathon women's race (2:17:25) pic.twitter.com/DGQPaRTsBh
— Ellie & Stefan 👫| Berkeley Square Barbarian (@BerkeleySqB) October 2, 2022
What a race by Yalemzerf Yehualaw who powers through to her first ever win in the London Marathon 🤩 pic.twitter.com/pWb9hmYU6h
— Eurosport (@eurosport) October 2, 2022
Η 23χρονη αθλήτρια από την Αιθιοπία έγινε η νεότερη που κερδίζει τον Μαραθώνιο του Λονδίνου. Τερμάτισε σε χρόνο 2 ώρες, 17 λεπτά και 26 δευτερόλεπτα.
Η στιγμή που η Yalemzerf Yehualaw πέφτει τον Μαραθώνιο του Λονδίνου
Όπως φαίνεται και στο σχετικό βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου η Yalemzerf Yehualaw βρίσκει σε σαμαράκι κατά τη διάρκεια της διαδρομής στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.
Μέχρι να σηκωθεί το γκρουπ με τις υπόλοιπες αθλήτριες είχε απομακρυνθεί 25 μέτρα περίπου. Όταν η 23χρονη αθλήτρια από την Αιθιοπία στάθηκε στα πόδια της, ξεκίνησε μια καταπληκτική κούρσα, γράφοντας ιστορία στον Μαραθώνιο του Λονδίνου.
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα
Bρήκε έναν χιουμοριστικό τρόπο για να περιγράψει το κατόρθωμα του φίλου του
Εξακολουθεί να απασχολεί έντονα τα ευρωπαϊκά μεταγραφικά ρεπορτάζ
Έζησε από κοντά τη μεγάλη διοργάνωση
Οι δηλώσεις μετά το ασύλληπτο άλμα στα 6,17μ
Δεύτερος κορυφαίος άλτης όλων των εποχών ο σπουδαίος Manolo
Θα συμμετάσχει στο εκτός έδρας παιχνίδι με το Μαυροβούνιο
Τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής
«H ήττα οφείλεται στην άσχημη εκτέλεση των σουτ, τη βιασύνη και την έλλειψη ρυθμού»
Η Εθνική μπάσκετ γνώρισε την πρώτη ήττα της στα προκριματικά του Μουντομπάσκετ 2027
Έγιναν γνωστές οι ώρες των αναμετρήσεων με την ισπανική ομάδα
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Πότε είναι οι δύο αναμετρήσεις
Η είδηση που έχει κάνει τον γύρο του διαδικτύου
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.