Αθλητισμος

Το δώρο της ΑΕΚ στον Κριστιάνο Ρονάλντο (εικόνα)

O Μπρούνο Άλβες παρέδωσε το αναμνηστικό της «Ένωσης» στον Πορτογάλο σούπερ σταρ

Newsroom
5’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

ΑΕΚ: Ο αθλητικής διευθυντής της «Ένωσης», Μπρούνο Άλβες, επισκέφθηκε την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας και παρέδωσε δώρο της ΠΑΕ στον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Μπρούνο Άλβες επισκέφθηκε την αποστολή της εθνικής Πορτογαλίας κατά τη διάρκεια των προετοιμασιών της για τους αγώνες του Nations League. Ο αθλητικός διευθυντής της ΑΕΚ είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με τον Φερνάντο Σάντος, με τον οποίο άλλωστε τους συνδέει κοινή θητεία στον αθηναϊκό σύλλογο, ενώ συνάντησε και αρκετούς πρώην συμπαίκτες του. 

Ένας από αυτούς ήταν και ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Μπρούνος Άλβες ήταν στην αποστολή της Πορτογαλίας στο Euro 2016, όταν οι Ίβηρες κατάκτησαν τον τίτλο με αρχηγό τον σούπερ σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Ο πρώην κεντρικός αμυντικός παρέδωσε στον CR7 ένα δώρο από την ΠΑΕ ΑΕΚ. Σημειώνεται ότι ο Μπρούνο Άλβες είχε 96 συμμετοχές με την Εθνική ομάδα της χώρας του.

«Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους της πορτογαλικής ομοσπονδίας που καλοδέχτηκαν και με έκαναν χαρούμενο γι’ αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ τον Κριστιάνο Ρονάλντο για όλη την προσοχή, αλλά και που δέχθηκε το δώρο από την ομάδα μου την ΑΕΚ κι ευχαριστώ και τον Φερνάντο Σάντος και όλους τους παίκτες και το προσωπικό για το ζεστό καλωσόρισμά τους! Εμπρός Πορτογαλία, πάντα σε υποστηρίζω», ανέφερε στο Instagram o Μπρούνο Άλβες.

Σημαντικές είναι οι επόμενες ημέρες για την ΑΕΚ, καθώς όλα είναι έτοιμα για την είσοδο στο νέο της σπίτι. Μετά την εξασφάλιση της άδειας λειτουργίας για την «Αγία-Σοφία Opap Arena», τέθηκαν στη διάθεση των φίλων της ομάδας τα εισιτήρια για τα εγκαίνια του γηπέδου, που θα γίνουν την προσεχή Παρασκευή.

Με δεδομένη την τεράστια ζήτηση για εισιτήρια, η ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση για τη διάθεσή τους. Αναλυτικά τα όσα αναφέρει σχετικά με τα εγκαίνια της «Αγίας Σοφίας – Opap Arena»:

«Η μεγάλη στιγμή έφτασε!

»Το ραντεβού με την Ιστορία είναι ΤΩΡΑ!

»Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι τέθηκαν σε κυκλοφορία τα εισιτήρια για τα επίσημα εγκαίνια της OPAP ARENA και οι φίλοι της ομάδας έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν θέση σε ένα μοναδικό πολιτιστικό δρώμενο, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ψυχή και τη μνήμη όλων των Ενωσιτών.

»Η ιστορική εκδήλωση πραγματοποιείται την προσεχή Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου στις 20.00 και -όπως έχει ήδη ανακοινωθεί- εκδίδονται γι’ αυτή συλλεκτικά εισιτήρια στη συμβολική τιμή των 21 ευρώ για όλους. Υπενθυμίζεται ότι δεν θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας και δεν θα εκδοθούν προσκλήσεις.

»Ωστόσο οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας για τη σεζόν 2022-2023 έχουν προτεραιότητα για να εξασφαλίσουν την παρουσία τους στα θυρανοίξια του Ναού μας. Από σήμερα (26/9) έως την Τετάρτη 28/9 στις 09:00 θα μπορούν αποκλειστικά αυτοί να μπουν στην πλατφόρμα διάθεσης εισιτηρίων, στο www.aekfc.gr, προκειμένου να αγοράσουν τη θέση που αντιστοιχεί στην κάρτα διαρκείας τους.

»Από την Τετάρτη 28/9 στις 10:00 η πλατφόρμα θα ανοίξει για όλους τους φιλάθλους και θα τεθούν προς πώληση όλες οι διαθέσιμες θέσεις του γηπέδου μας στη Νέα Φιλαδέλφεια».