Αθλητισμος

Δάκρυσαν όλοι στο «αντίο» του «Βασιλιά» Ρότζερ Φέντερερ (φωτό)

Το κλάμα του μεγάλου του αντίπαλου Ράφα Ναδάλ

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ρότζερ Φέντερερ: Η τελευταία παράσταση του θρυλικού Ελβετού τενίστα – Τα δάκρυα του Βασιλιά
Ρότζερ Φέντερερ © Getty Images/Ideal Image

Ρότζερ Φέντερερ: Το τελευταίο του ματς στην ενεργό δράση. 

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, δίνοντας μία τελευταία παράσταση στο Laver Cup. Ο θρυλικός Ελβετός τενίστας έζησε την απόλυτη αποθέωση μετά το τέλος του αγώνα με τους Τιαφό και Σοκ, με τον ίδιο να δακρύζει.

Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκαν από τους Σοκ/Τιαφό στο σούπερ τάι μπρέϊκ (6-4, 6-7, 9-11) αλλά αυτό μικρή σημασία είχε.

Η στιγμή της απόσυρσης του «Βασιλιά» του τένις είχε φτάσει. Οι στιγμές που ακολούθησαν μετά το τέλος του αγώνα ήταν συγκλονιστικές, με τον Ρότζερ Φέντερερ να δακρύζει και τον κόσμο να τον χειροκροτά για περισσότερα από πέντε λεπτά.

«Πρέπει να αντέξω... Ηταν μία υπέροχη μέρα. Είπα στα παιδιά ότι είμαι ευτυχισμένος κι όχι λυπημένος που φεύγω. Εκανα τα πάντα τελευταία φορά. Δεν είχα στρες. Αλλά χαίρομαι που έπαιξα το ματς. Το να παίζω με τον Ράφα και να έχω τόσους θρύλους εδώ στο αντίο μου...Εκπληκτικό να έχω εδώ μαζί μου και τον Νόβακ με τον Αντι. Δεν ήθελα να είμαι μόνος στο τελευταίο ματς. Πάντα αισθανόμουν παίκτης ομάδας. Οχι μοναχικός.Είναι γιορτή για μένα και σας ευχαριστώ. Ημουν χαρούμενος που απλά έπαιζα τένις. Δεν περίμενα ότι θα κάνω τέτοια καριέρα. Ομως θα το έκανα ξανά από την αρχή» είπε αρχικά ο «Mαέστρο» και ξέσπασε σε κλάματα.

Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, δίνοντας μία τελευταία παράσταση στο Laver Cup. Ο θρυλικός Ελβετός τενίστας έζησε την απόλυτη αποθέωση μετά το τέλος του αγώνα με τους Τιαφό και Σοκ, με τον ίδιο να δακρύζει.  Έπειτα από ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, ο Ρότζερ Φέντερερ και ο Ράφα Ναδάλ ηττήθηκαν από τους Σοκ/Τιαφό στο σούπερ τάι μπρέϊκ (6-4, 6-7, 9-11) αλλά αυτό μικρή σημασία είχε.  ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ   Η στιγμή της απόσυρσης του “Βασιλιά” του τένις είχε φτάσει. Οι στιγμές που ακολούθησαν μ
Ο Ρότζερ Φέντερερ © Getty Images/Ideal Image
Ο Ρότζερ Φέντερερ αποσύρθηκε από την ενεργό δράση
O Ρότζερ Φέντερερ © Getty Images/Ideal Image
Ο Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ © Getty Images/Ideal Image
Ο Ρότζερ Φέντερερ
Ο Ρότζερ Φέντερερ © Getty Images/Ideal Image
federer_1__2_
federer_1__3_

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ