Αθλητισμος

Ποινή ενός έτους από τους Σέλτικς στον προπονητή τους λόγω σχέσης με υπάλληλο της ομάδας

Ο αυστηρός εσωτερικός κανονισμός

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα
Ο προπονητής των Μπόστον Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα © EPA

Οι Μπόστον Σέλτικς ίσως τιμωρήσουν με ετήσιο αποκλεισμό από τους πάγκους τον Ίμε Ουντόκα επειδή σύναψε σχέση με υπάλληλο της ομάδας.

Οι Μπόστον Σέλτικς είναι αντιμέτωποι με ένα αρκετά μεγάλο σκάνδαλο που ξέσπασε προ ημερών. Ειδικότερα, σύμφωνα με το ESPN, αποκαλύφθηκε ότι ο προπονητής των Σέλτικς, Ίμε Ουντόκα, είχε συνάψει ερωτική σχέση με υπάλληλο της ομάδας.

Πρόκειται για παράβαση του εσωτερικού κανονισμού των Σέλτικς με την απόφαση για την τιμωρία του να αναμένεται άμεσα. Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ωστόσο, στις συζητήσεις που έχουν ήδη γίνει περιλαμβάνονται σενάρια για αποκλεισμό του από τον πάγκο της ομάδας της Βοστώνης για όλη τη σεζόν 2022-2023.

Αξίζει να σημειωθεί, όμως, πως η θέση του Ουντόκα ως προπονητή των Σέλτικς δεν φαίνεται να είναι σε κίνδυνο. Να σημειωθεί πως ο Ουντόκα βρέθηκε στον πάγκο των Σέλτικς το καλοκαίρι του 2021 αντικαθιστώντας τον Μπραντ Στίβενς και οδήγησε τους Σέλτικς στον τελικό του ΝΒΑ μετά από 12 χρόνια.

Τέλος, να υπογραμμίσουμε πως ο Ουντόκα είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Νία Λονγκ με τη σχέση τους να μετρά 12 χρόνια καθώς για πρώτη φορά συναντήθηκαν το 2010. Οι δύο τους έχουν αποκτήσει και έναν γιο από τον Νοέμβριο του 2011 με τη σχέση τους να αποκτά επίσημη μορφή με τον αρραβώνα τους τον Ιούνιο του 2015.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ