Αθλητισμος

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Το νέο ανέκδοτο - «Γιατί έδιωξαν τον σκηνοθέτη από το μπαρ;»

Ξαναχτύπησε με βίντεο στο Instagram ο Έλληνας NBAer

Newsroom
2’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο επέστρεψε με νέο ανέκδοτο - Η ανάρτησή του στο Instagram και η αναφορά στο νέο ντοκιμαντέρ που ετοιμάζει για το National Geographic.

Είναι γνωστή η έφεση του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε ανέκδοτα που ενίοτε αγγίζουν τα όρια του «κρύου». Ακομπλεξάριστος και πάντοτε πρόθυμος να συμμετάσχει σε αστεία, ο Έλληνας άσος των Μιλγουόκι Μπακς και της Εθνικής μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους μια ακόμη απόπειρα στο χιούμορ, μέσα από ανάρτηση στο Instagram.

Όντας παραγωγός σε νέο ντοκιμαντέρ του National Geographic, ο Greek Freak ανέφερε: «Πριν συνεχίσουμε με τα γυρίσματα έχω να πω ένα ανέκδοτο. Γιατί έδιωξαν τον σκηνοθέτη της ταινίας από το μπαρ; Γιατί έκανε σκηνή». Το βίντεο post ασφαλώς συγκέντρωσε δεκάδες χιλιάδες likes και σχόλια μέσα σε λίγες ώρες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic

 Παραγωγός σε ντοκιμαντέρ του National Geographic θα είναι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Το όνομα αυτού θα είναι «Flagmakers» και πραγματεύεται την ιστορία μεταναστών που φτιάχνουν αμερικανικές σημαίες.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, όντας παιδί μεταναστών, συγκινήθηκε με το συγκεκριμένο πρότζεκτ και πείστηκε να συμμετέχει από τη θέση του παραγωγού. Μάλιστα, στο πλαίσιο της συνεργασίας του με το National Geographic δήλωσε τα εξής:

«Όντας και εγώ μετανάστης, βρίσκω αυτήν την ταινία απίστευτα προσωπική και μια συγκινητική απόδειξη για όσους αποκαλούν αυτήν την χώρα «σπίτι» τους. Κάθε ένας από αυτούς τους εμπνευσμένους ανθρώπους έχει ξεπεράσει τις αντιξοότητες και τις προκλήσεις που παρουσιάστηκαν στην ζωή του και παρουσιάζουν αυτές τις μοναδικές εμπειρίες και ιστορίες καθώς φτιάχνουν την αμερικανική σημαία».

Στην κορυφαία πεντάδα του Eurobasket 2022 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται να γράψει τα νέα κεφάλαια της σπουδαίας αθλητικής καριέρας του, έχοντας ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Εθνική στο Ευρωμπάσκετ. Παρά τον άδοξο αποκλεισμό του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος στο τουρνουά, η παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην κορυφαία πεντάδα του Ευρωμπάσκετ 2022 ήταν μάλλον αναμενόμενη, και μετά την ανάδειξη της Ισπανίας σε νέα πρωταθλήτρια Ευρώπης επιβεβαιώθηκε. Η FIBA ανακοίνωσε τους πέντε κορυφαίους παίκτες του 41ου Ευρωμπάσκετ που ολοκληρώθηκε στο Βερολίνο, με το No 34 της εθνικής Ελλάδας και των Μιλγουόκι Μπακς να είναι ένας εξ αυτών.

Μαζί με τον «Greek Freak», ο «χάλκινος» Γερμανός πόιντ γκαρντ των Λος Άντζελες Λέικερς Ντένις Σρέντερ, ο «ασημένιος» Γάλλος διεθνής σέντερ των Μινεσότα Τίμπεργουλβς Ρούντι Γκομπέρ, ο «χρυσός» Λορέντζο Μπράουν και φυσικά ο «χρυσός» MVP του Ευρωμπάσκετ 2022 Βίλι Ερνανγκόμεθ (Nιου Ορλίνς Πέλικανς).