Αθλητισμος

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά να εμπνέει - Η φωτογραφία με το παιδάκι στο Eurobasket 2022

«Γεννήθηκα στην Αιθιοπία, είμαι Ιταλός, ελπίζω να γίνω σαν τον Greek Freak»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Παιδάκι κρατά πλακάτ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket 2022 στον αγώνα με την Ουκρανία
Παιδάκι κρατά πλακάτ για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Eurobasket 2022 στον αγώνα με την Ουκρανία | Πηγή ΦΩΤΟ: Gazetta.gr

Στο Eurobasket 2022 ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώνεται από μικρούς και μεγάλους. Η φωτογραφία με το παιδάκι που συγκινεί.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει πάρει από το χεράκι την Εθνική στο Eurobasket 2022. Σημειώνει το ένα ρεκόρ πόντων μετά το άλλο και με πληθωρικές εμφανίσεις έχει ήδη θέσει σοβαρή υποψηφιότητα να είναι αυτός ο MVP της διοργάνωσης.

Το αν θα φθάσει τελικό με την Εθνική στο Eurobasket 2022 και σηκώσει την κούπα, λίγη σημασία έχει μπροστά σε αυτό που συνεχίζει να κάνει όλο αυτό το χρονικό διάστημα που έχει καταξιωθεί στον χώρο του μπάσκετ.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο θα μπορούσε να βρίσκεται στις ΗΠΑ και να κάνει προετοιμασία με τους Μιλγουόκι Μπακς. Έχοντας περάσει τρομερές δυσκολίες για να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, όπως φαίνεται και από τη μικρή γεύση που δίνει στον θεατή η πρόσφατη ταινία της Disney+, θα μπορούσε να μην ασχοληθεί ξανά με την Ελλάδα.

Ο «Greek Freak», όμως, παραμένει ταπεινός και συνεχίζει να δείχνει ότι όλα είναι πιθανά, φθάνει να υπάρxει σκληρή δουλειά και λίγη τύχη. Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, με τους 41 πόντους κόντρα στους Ουκρανούς, μίλησε ξανά στις τέσσερις γραμμές του παρκέ.

Στο γήπεδο υπήρχε ένα παιδάκι που κρατούσε ένα πλακάτ: «Γεννήθηκα στην Αιθιοπία, είμαι Ιταλός, ελπίζω να γίνω σαν τον Greek Freak». Με μια δεύτερη ματιά γίνεται αντιληπτό ότι το παιδί έχει ένα πόδι.

Με κάθε του κίνηση ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν σταματά να εμπνέει και να δείχνει στην πράξη ότι υπάρχει ελπίδα. Αρκεί να το πιστέψεις, να μην ξεχάσεις από πού ξεκίνησες και τη διαδρομή με τα εμπόδια που χρειάστηκε να περάσεις για να φθάσεις στον προορισμό σου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ