Αθλητισμος

US Open: Αποκλεισμός για τον Tσιτσιπά από το Νο94 της Παγκόσμιας κατάταξης

Έχασε 1-3

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσιτσιπάς - Γκαλάν 1-3: Πολύ πρόωρο αντίο στο US Open
Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA Pool

Τσιτσιπάς - Γκαλάν 1-3: Πρόωρο αντίο στο US Open.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Ντανιέλ Ελάι Γκαλάν με 3-1 σετ και αποκλείστηκε στον πρώτο γύρο του US Open από το Νο94 της Παγκόσμιας κατάταξης.

Ο Ντάνιελ Γκαλάν προερχόμενος από τα προκριματικά επικράτησε με 6-0, 6-1, 3-6, 7-5 σε 2 ώρες και 48 λεπτά στην πιο μεγάλη νίκη της καριέρας του.

Ο Κολομβιανός πήρε τα 11 πρώτα γκέιμ του αγώνα, για το 6-0, 5-0 . Ο Τσιτσιπάς για 2η φορά μέσα στη σεζόν χάνει σετ με 6-0, ήταν όμως από τον Τζόκοβιτς στον τελικό του Μasters της Ρώμης, στις 15 Μάη.

Στο τρίτο σετ η εικόνα του αγώνα άλλαξε. Ο Τσιτσιπάς κατάφερε να κάνει γρήγορα τα break και στη συνέχεια να κρατήσει το σερβίς του για να προηγηθεί με 3-0. Ο Γκαλάν άρχισε να κάνει και εκείνος λάθη με αποτέλεσμα το σετ να καταλήξει στον Έλληνα τενίστα με 6-3.

Με break άρχισε και το τέταρτο σετ για τον Τσιτσιπά όμως η συνέχεια δεν ήταν ανάλογη. Μετά το αρχικό 2-0, ο Γκαλάν κατάφερε να κάνει το break στο όγδοο game για να φέρει το σετ στα ίσα στο 4-4. Από εκεί και μετά είχαμε μεγάλη μάχη ανάμεσα στους δύο τενίστες με τον Τσιτσιπά να σβήνει πέντε matchpoints στο δέκατο game, στη συνέχεια έχασε εκείνος διπλό break point για να κάνει το break και ο Γκαλάν έκλεισε στη συνέχεια το σετ και το ματς.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ