Αθλητισμος

Ομπαμεγιάνγκ: Ληστές μπήκαν στο σπίτι του άσου της Μπαρτσελόνα τον απείλησαν με όπλο και τον χτύπησαν

Διέφυγαν μάλιστα με δικό του όχημα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Θύμα άγριας ληστείας στο σπίτι του ο Ομπαμεγιάνγκ, τον χτύπησαν και απείλησαν τον ίδιο και τη γυναίκα του με όπλο
Πιερ Ομπαμεγιάνγκ © EPA Pool

Ομπαμεγιάνγκ: Ένοπλοι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι του, χτύπησαν μέχρι και τη γυναίκα του. 

Ο έμπειρος παίκτης είδε 4 άνδρες να μπαίνουν με την βία στο σπίτι του για τον ληστέψουν. Αφού τον απείλησαν με όπλα, στη συνέχεια τον χτύπησαν και έφυγαν με πολυτελές αμάξι σύμφωνα με την «Εl Pais». 

Ο Ομπαμεγιάνγκ φέρεται να ξυλοκοπήθηκε και η σύζυγός του να απειλήθηκε, ενώ οι ληστές έδεσαν το ζευγάρι και το άφησαν στο έδαφος ανήμπορο να αντιδράσει για πάνω από μια ώρα.

Ευτυχώς αμφότεροι είναι καλά στην υγεία τους και πέρασαν αρκετές ώρες στο αστυνομικό τμήμα για κατάθεση. Οι αρχές ερευνούν ήδη το περιστατικό και αναζητούν το λευκό Audi A3 του Ομπαμεγιάνγκ, με το οποίο οι ληστές φέρονται να διέφυγαν.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται ληστεία σε παίκτη των μπλαουγκράνα, καθώς πριν από μερικές ημέρες άγνωστοι επιτέθηκαν στον Ρόμπερτ Λεβαντόβσκι έξω από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και του έκλεψαν το ρολόι του, το οποίο κόστιζε 70 χιλιάδες ευρώ.

Την ίδια ώρα η Τσέλσι κάνει δεύτερες σκέψεις για τη μεταγραφή του Ομπαμεγιάνγκ. Οι Λονδρέζοι είχαν καταθέσει πρόταση στους Καταλανούς για ένα ποσό κοντά στα 18 εκατομμύρια ευρώ για την απόκτησή του, ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν το "ναι". Ωστόσο μέσα στις τάξεις της διοίκησης υπάρχουν αμφιβολίες για τον αξίζει ο 33χρονος Γκαμπονέζος διεθνής επιθετικός αυτά τα χρήματα, όπως και τον υψηλό μισθό που του προτάθηκε.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ