Αθλητισμος

O Αντετοκούνμπο χάρισε τη φανέλα του σε παιδί με κινητικά προβλήματα

Άλλη μία σπουδαία κίνηση από τον Greek Freak

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
O Αντετοκούνμπο χάρισε τη φανέλα του σε παιδί με κινητικά προβλήματα
O Αντετοκούνμπο χάρισε τη φανέλα του σε παιδί με κινητικά προβλήματα

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Υπέγραψε και χάρισε τη φανέλα του σε παιδί με κινητικά προβλήματα.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ άφησε πίσω την ήττα από την Σερβία και στο κατάμεστο ΟΑΚΑ νίκησε με χαρακτηριστική άνεση το Βέλγιο (85-68), στο δεύτερο ματς του 9ου ομίλου της Β΄ προκριματικής φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2023. 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν για μία ακόμα φορά μεγάλος πρωταγωνιστής της βραδιάς και εντός και εκτός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου. Ο Έλληνας σούπερ σταρ μετά από το παιχνίδι υπέγραψε τη φανέλα του και την παρέδωσε σε έναν μικρό φίλο της Εθνικής ο οποίος έχει κινητικά προβλήματα. 

Ο μικρός τον περίμενε με ανυπομονησία και ο πρωταθλητής NBA ανταποκρίθηκε φυσικά στο αίτημα του και όχι μόνο του έδωσε την φανέλα του με υπογραφή αλλά φωτογραφήθηκε με πεφηφάνεια μαζί του.

Όσοι θεατές ήταν ακόμη στο ΟΑΚΑ ξέσπασαν σε χειροκροτήματα και αποθέωσαν τον Έλληνα άσο.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, η ελληνική ομάδα ολοκλήρωσε με τον ιδανικότερο τρόπο τις εγχώριες υποχρεώσεις της, προσφέροντας μοναδικές στιγμές στους χιλιάδες φιλαθλους που γέμισαν ξανά τις εξέδρες του κλειστού των ολυμπιακών εγκαταστάσεων. Το επόμενο «ραντεβού» της είναι στο Μιλάνο, την 1η Σεπτεμβρίου στην πρεμιέρα στο Ευρωμπάσκετ 2022 απέναντι στην Κροατία.

Κορυφαίος σε ένα ακόμη ματς ήταν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με 26 πόντους, ενώ ο Τάιλερ Ντόρσεϊ σημείωσε 22 πόντους κι έκανε νέο ατομικό ρεκόρ πόντων με την Εθνική (το προηγούμενο ήταν οι 19 που είχε πετύχει απέναντι στην Πολωνία στο τουρνουά "Ακρόπολις").

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ