Αθλητισμος

Στέφανος Τσιτσιπάς: Κόντρα στον Ίσνερ στα προημιτελικά του Σινσινάτι

Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Τσιτσιπάς: Δεν είχα καταλάβει πόσο σύντομος είναι ο μήνας, μέχρι που πλήρωσα ενοίκιο
Στέφανος Τσιτσιπάς © ΕPA/FABIO FRUSTACI

Στέφανος Τσιτσιπάς: Τον Ίσνερ θα αντιμετωπίσει στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Έλληνας πρωταθλητής τένις.

Ο Τζον Ίσνερ θα είναι ο αντίπαλος που θα έχει ο Στέφανος Τσιτσιπάς στα προημιτελικά του Cincinnati Masters. Ο Αμερικανός επικράτησε με 2-1 του Σεμπάστιαν Κόρντα και εξασφάλισε την είσοδό του στους «8» της διοργάνωσης.

Ο Ελληνας πρωταθλητής γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει απέναντι στο Ν.50 της Παγκόσμιας κατάταξης. Οι δύο αθλητές έχουν αναμετρηθεί πολλές φορές και ο Τσιτσιπάς του έχει πάρει τον «αέρα», καθώς μετράει τέσσερις διαδοχικές νίκες.

Στα προημιτελικά του Σινσινάτι ο Τσιτσιπάς

Νέα καλή εμφάνιση για τον Στέφανο Τσιτσιπά, που προκρίθηκε με σχετική άνεση στα προημιτελικά του τουρνουά στο Σινσινάτι. Ο Ελληνας τενίστας επικράτησε του Αργεντινού Ντιέγκο Σβάρτσμαν (Νο 30 στην παγκόσμια κατάταξη) με 6-3, 6-3 και συνεχίζει την πορεία του στο τουρνουά, που λειτουργεί και ως προετοιμασία ενόψει του US Open. 

Ο Τσιτσιπάς ξεκίνησε εντυπωσιακά το ματς, «έσπασε» δύο φορές το σερβίς του αντιπάλου του και προηγήθηκε 4-0. Ο Αργεντινός αντέδρασε προσωρινά και μείωσε σε 4-2, αλλά ο Στέφανος κράτησε το προβάδισμα και πήρε το πρώτο σετ με 6-3. Ο Ελληνας τενίστας έκανε νωρίς break και στο δεύτερο σετ και προηγήθηκε 2-1, ενώ στη συνέχεια (στο 3-2) βρέθηκε πίσω με 15-40, αλλά πήρε τέσσερις συνεχόμενους πόντους και κράτησε το σερβίς του. Με νέο break ξέφυγε 5-2, αλλά ο Σβάρτσμαν δεν τα παράτησε, έσωσε δύο ματς-μπολ και μείωσε σε 5-3, ενώ είχε ευκαιρία να πλησιάσει σε απόσταση... αναπνοής. Τελικά, ο Τσιτσιπάς έκλεισε το παιχνίδι με νέο break και έφτασε στο 6-3 και τη νίκη.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ