Αθλητισμος

Ο άγριος τσακωμός Κόντε με Τούχελ - Παραλίγο να πιαστούν στα χέρια (βίντεο)

Απίστευτη ένταση και πολλά νεύρα στο ντέρμπι Τσέλσι με Τότεναμ

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
tuchel-conte

Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε τσακώνονται σαν τα «κοκόρια» στο ντέρμπι ανάμεσα στην Τσέλσι και την Τότεναμ.

Άναψαν τα αίματα ανάμεσα σε Τόμας Τούχελ και Αντόνιο Κόντε κατά τη διάρκεια του ντέρμπι ανάμεσα σε Τσέλσι και Τότεναμ για την Premier League. Η ατμόσφαιρα ήταν ηλεκτρισμένη στο Στάμφορντ Μπριτζ την Κυριακή (14/8) και η κατάσταση ξέφυγε στο 69ο λεπτό όταν η Τότεναμ ισοφάρισε (1-1) με τον Χόιμπιεργκ το γκολ του Κουλιμπαλί στο 19'.

Ο Αντόνιο Κόντε πανηγύρισε έξαλλα, με τον Τόμας Τούχελ να εκνευρίζεται και να τρέχει προς τον Ιταλό προπονητή, ζητώντας του τον λόγο. Με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων η κατάσταση έδειξε να ηρεμεί (μόνο προσωρινά).

Όταν ο Ρις Τζέιμς έκανε το 2-1 στο 77ο λεπτό για την Τσέλσι, ο Τούχελ έκανε ένα τρομερό σπριντ μπροστά από τον Κόντε, με τον Ιταλό προπονητή όμως να μην αντιδρά.

Στο 96ο λεπτό ο Χάρι Κέιν έκανε το τελικό 2-2 με τους φιλοξενούμενους να πανηγυρίζουν έξαλλα. Τούχελ και Κόντε αντάλλαξαν μια ψυχρή χειραψία, η οποία όμως πυροδότησε νέα ένταση με τους δύο προπονητές να καταλήγουν με κολλημένα τα πρόσωπα ο ένας στον άλλο και να έχουν έντονη λογομαχία. Σημειώνεται ότι και οι δύο προπονητές αποβλήθηκαν με κόκκινη κάρτα.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ