Αθλητισμος

Άντερσον Πίτερς: Θύμα ξυλοδαρμού ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ακόντιο (βίντεο)

Τον πέταξαν από το πλοίο

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ακόντιο Άντερσον Πίτερς
Ο παγκόσμιος πρωταθλητής στο ακόντιο Άντερσον Πίτερς © EPA/Robert Ghement

Ο Άντερσον Πίτερς, παγκόσμιος πρωταθλητής ακοντισμού και ο ξυλοδαρμός του, ενώ βρίσκεται σε πλοίο στη Γρενάδα.

Άγριος ξυλοδαρμός, με θύμα τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο ακόντιο, Άντερσον Πίτερς. Το βίντεο από τον ξυλοδαρμό κάνει τον γύρο του διαδικτύου. Ο Άντερσον Πίτερς δέχτηκε μπουνιές και κλοτσιές, μαζί με τον αδελφό του, Κίντον σε τουριστικό σκάφος. Νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι έπεσαν θύματα ληστείας από μέλη του πληρώματος.

Το απίστευτο συμβάν εκτυλίχθηκε στη Γρενάδα, τη μικρή αυτή χώρα της Καραϊβικής. Το πλοίο βρισκόταν στα ανοιχτά της πρωτεύουσας, Σαιντ Τζόρτζις, την περασμένη Τετάρτη το βράδυ, όταν σημειώθηκε ο ξυλοδαρμός του Άντερσον Πίτερς.

Οι δράστες, αφού χτύπησαν με απίστευτο μένος τον παγκόσμιο πρωταθλητή στο ακόντιο, τον πέταξαν από το πλοίο. Σημειώνεται ότι ο Άντερσον Πίτερς είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας και είχε επιστρέψει την Τρίτη στη χώρα του. Ήδη, για την υπόθεση του ξυλοδαρμού έχουν γίνει έξι συλλήψεις και η δίκη ξεκινά τη Δευτέρα (15/8).

Καρέ καρέ ο άγριος ξυλοδαρμός του Άντερσον Πίτερς στο πλοίο

Όπως ανακοίνωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Γρενάδας, ο Άντερσον Πίτερς δεν τραυματίστηκε σοβαρά.

Στο βίντεο που έχει αναρτηθεί στα social media από τον ξυλοδαρμό του, φαίνονται οι δράστες να τον χτύπουν και να τον σπρώχνουν έξω από το πλοίο.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση μίλησε και ο πρωθυπουργός της Γρενάδας, Ντίκον Μίτσελ, επισημαίνοντας ότι «είναι ανήσυχος για όσα είδαν το φως της δημοσιότητας».

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ