Αθλητισμος

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε δώρο στον πατέρα του Aston Martin (βίντεο)

Η έκπληξη που του ετοίμασε και το κόστος του οχήματος

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο τενίστας Στέφανος Τσιτσιπάς © EPA / KIERAN GALVIN

Στέφανος Τσιτσιπάς: Η Aston Martin για τον πατέρα του και το βίντεο με την αποκάλυψη του δώρου

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε πρόσφατα ένα μεγάλο δώρο στον πατέρα του, Απόστολο, προκειμένου να τον ευχαριστήσει για όλα όσα του έχει προφέρει. Ο τενίστας τού αγόρασε μία Aston Martin DBX που εκτιμάται στα 240.000 ευρώ και θέλησε να οργανώσει μία μικρή έκπληξη, προκειμένου να αποκαλύψει το δώρο του. 

Όπως θα δείτε στο βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, ο Απόστολος Τσιτσιπάς φανερά συγκινημένος από την έκπληξη αγκαλιάζει τον γιο του, Στέφανο.

«Πρόσφατα ο 23χρονος ξάφνιασε τον πατέρα του Απόστολο, προσφέροντάς του ένα ονειρεμένο αυτοκίνητο. Σε μια κινηματογραφική σκηνή, βλέπουμε τον Στέφανο Τσιτσιπά να σκηνοθετεί το γεγονός ότι ένας παρκαδόρος ενός ξενοδοχείου στο Μονακό του δίνει κλειδιά. Το όχημα ήταν κρυμμένο κάτω από έναν μουσαμά στα χρώματα της σημαίας του Ηνωμένου Βασιλείου. Ήταν ένα ολοκαίνουργιο SUV της Aston Martin DBX, ένα μικρό αυτοκίνητο αντάξιο του Τζέιμς Μποντ, που έχει 707 ίππους και υπολογίζεται σε περισσότερα από 240.000 ευρώ», γράφει δημοσίευμα του γαλλικού orange.fr.

Μάλιστα, ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέλεξε οι πινακίδες του αυτοκινήτου να είναι «24/12», ημερομηνία γέννησης του πατέρα του.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ