Αθλητισμος

Οι διευκρινίσεις της Εθνικής Νιγηρίας για τα σχόλια στην ανάρτηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο

Τι είχε προηγηθεί

Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Η Εθνική Νιγηρίας παίρνει πίσω τα σχόλια για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο. Δείτε την ανάρτηση.

Σε διευκρινίσεις προχώρησε η Εθνική Νιγηρίας για τα σχόλια κάτω από τη φωτογραφία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο Twitter.

«Θυμηθείτε: Το Twitter φτιάχτηκε για να διασκεδάζουμε. Θα αγαπάμε πάντα τον Γιάννη Αντετοκούνμπο και όσα έχει κάνει για το παιχνίδι», αναφέρει σε νέα ανάρτηση η Εθνική Νιγηρίας.

Οι αναρτήσεις της Εθνικής Νιγηρίας που προκάλεσαν αντιδράσεις

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο το πρωί του Σαββάτου ανέβασε μια φωτογραφία στα social media μαζί με τα τρία αδέρφια του ( Άλεξ, Θανάση και Κώστα) με τις φανέλες της Εθνικής μας, γράφοντας: «ευλογημένος που το κάνουμε αυτό μαζί» και δείχνοντας την περηφάνια του και τη χαρά του που θα εκπροσωπήσει την «επίσημη αγαπημένη».

Την εν λόγω ανάρτηση του Greek Freak σχολίασε η Εθνική Νιγηρίας. Με μια φωτογραφία ενός παιδιού με βλέμμα απορίας - ειρωνείας, στον επίσημο λογαριασμό της Εθνικής Νιγηρίας, χώρας καταγωγής των γονιών Αντετοκούνμπο, υπενθυμίζεται ο αποκλεισμός της Εθνικής Ελλάδας στο προολυμπιακό τουρνουά του 2012 στο Καράκας.

«Τυχαία βρήκαμε αυτά τα στιγμιότυπα. Η Νιγηρία νίκησε την Ελλάδα το 2012 στο Προολυμπιακό».

Λίγο αργότερα σε νέα ανάρτηση προστίθεται: «Τέλος πάντων, από τη στιγμή που είσαι εκεί, τα πραγματικά παιδιά της Νιγηρίας επιστρέφουν στις 25 Αυγούστου στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Βεβαιώσου πως θα συντονιστείς μαζί μας».