Αθλητισμος

Ο Μίλτος Τεντόγλου αντιδρά για την καταστροφή του κουλουάρ στο Ζηρίνειο Στάδιο

Η ανάρτηση του χρυσού Ολυμπιονίκη

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μίλτος Τεντόγλου
© ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Η ανάρτηση του χρυσού Ολυμπιονίκη Μίλτου Τεντόγλου για την καταστροφή του κουλουάρ στο Ζηρίνειο Στάδιο.

Με ανάρτησή του στα social media, ο Ολυμπιονίκης Μίλτος Τεντόγλου σχολίασε την εικόνα καταστροφής του κουλουάρ στο Ζηρίνειο Στάδιο στην Κηφισιά, μετά την απόφαση της δημοτικής αρχής να επεκταθεί ο χλοοτάπητας του γηπέδου για χάρη του ποδοσφαίρου.

«Επιστρέφω από αγώνα στη Νορβηγία και βλέπω να καταστρέφουν το στάδιο του συλλόγου μου για να μεγαλώσουν το γήπεδο του ποδοσφαίρου… δεν έχω λόγια… είναι μεγάλη ντροπή και ασέβεια για τον στίβο… κρίμα» έγραψε ο χρυσός Ολυμπιονίκης του άλματος εις μήκος.

Ανάρτηση του Μίλτου Τεντόγλου στα social media για το Ζηρίνειο Στάδιο

Σε πρόσφατη επιστολή διαμαρτυρίας τους ο Γ.Σ. Κηφισιάς (που έχει στις τάξεις του τον αθλητή στίβου Μίλτο Τεντόγλου) και η Ολυμπιάδα Κηφισιάς, σημείωνε πως «η υλοποίηση των σχεδίων για επέκταση του χώρου του χλοοτάπητα και η αφαίρεση, κατά συνέπεια, ζωτικού χώρου από τον κλασικό αθλητισμό, δεν θα δυσχεράνει απλώς την ανάπτυξη του κλασικού αθλητισμού, αλλά θα επιφέρει καίριο πλήγμα σε όσα πολύ σημαντικά πέτυχαν για δεκαετίες, τα αθλητικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στο στάδιο “Ι. Ζηρίνης” και θα σημάνει το τέλος του αγωνιστικού αθλητισμού στον Στίβο της πόλης μας. Περιττό δε να τονιστεί ότι η διεξαγωγή αγώνων στίβου σε ένα τέτοιο στάδιο θα είναι πλέον αδύνατη. Αδυνατούμε να πιστέψουμε ότι αυτή ήταν η βούληση του αείμνηστου Ιωάννη Ζηρίνη»

Eπιστολή συλλόγων στίβου της Κηφισιάς

Eπιστολή συλλόγων στίβου της Κηφισιάς

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ