Αθλητισμος

Η UEFA ζήτησε συγγνώμη για τον τελικό του Champions League 2022

Οπαδοί πήδηξαν τα κάγκελα, αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα στον τελικό του Champions League 2022
Οπαδοί της Λίβερπουλ πηδούν τα κάγκελα στον τελικό του Champions League 2022 @Twitter

Συγγνώμη της UEFA στους φιλάθλους για τα όσα έγιναν στον τελικό του Champions League 2022. Η ανακοίνωση για το χάος έξω από το γήπεδο.

Η UEFA απηύθυνε συγγνώμη στους φιλάθλους που επηρεάστηκαν από τα όσα διαδραματίστηκαν στον τελικό του Champions League 2022 ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ, μετά τα πλαστά εισιτήρια και το πρόβλημα με την είσοδο φιλάθλων που αμαύρωσαν το μεγάλο ραντεβού «Stade de France» στο Παρίσι το περασμένο Σάββατο (28/5).

Ο αγώνας καθυστέρησε για περισσότερα από 30 λεπτά, αφού οι αστυνομικοί έριξαν δακρυγόνα για να σταματήσουν το «ντου» των οπαδών, που πηδούσαν τα κάγκελα για να μπουν στο γήπεδο. Ανάμεσα στους φιλάθλους υπήρχαν γυναίκες και παιδιά.

«Η UEFA επιθυμεί να ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη από όλους τους θεατές που βίωσαν ή ήταν μάρτυρες τρομακτικών και οδυνηρών γεγονότων στην προετοιμασία του τελικού του UEFA Champions League... σε μια νύχτα που θα έπρεπε να είναι μια γιορτή του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου» ανέφερε σε ανακοίνωσή της.

Μεγάλο μέρος ευθύνης αποδόθηκε στους οπαδούς της Λίβερπουλ από τον υπουργό Εσωτερικών της Γαλλίας Ζεράλντ Νταρμανέν, ο οποίος αναγνώρισε ότι η αστυνομία αιφνιδιάστηκε από αρκετούς εκατοντάδες ντόπιους «παραβάτες» που εμφανίστηκαν για να προκαλέσουν προβλήματα.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ