Αθλητισμος

O Άντι Γκόραμ, παρότι έχει λίγους μήνες ζωής, αρνείται τη χημειοθεραπεία

Ο παλαίμαχος τερματοφύλακας των Ρέιντζερς και Εθνικής Σκωτίας

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Ο Άντι Γκόραμ δίνει τη μάχη της ζωής του με τον καρκίνο
Ο Άντι Γκόραμ © DailyRecord

Ο Άντι Γκόραμ, πρώην τερματοφύλακας των Ρέιντζερς και της Εθνικής Σκωτίας πάσχει από καρκίνο σε τελικό στάδιο αλλά αρνείται την χημειοθεραπεία.

Ο 58χρονος παλαίμαχος κίπερ, Άντι Γκόραμ, που μέτρησε πάνω από 600 παρουσίες με τη φανέλα της Ρέιντζερς σε όλες τις διοργανώσεις, διαγνώσθηκε τον περασμένο Απρίλιο με καρκίνο και νοσηλεύτηκε.

Ο 58χρονος Γκόραμ μίλησε στη βρετανική εφημερίδα Daily Record, διευκρινίζοντας ότι αρνήθηκε να υποβληθεί σε χημειοθεραπεία, παρότι αυτό θα του έδινε παράταση βίου για τρεις μήνες.

Ο λόγος της άρνησής του έχει να κάνει, όπως εξήγησε, με τις επιπτώσεις που είχε ανάλογη θεραπεία στην πρώην σύζυγό του, πριν από μόλις ένα χρόνο.

«Να ακολουθήσω χημειοθεραπεία και να υποστώ το μαρτύριο για τρεις επιπλέον μήνες και μηδαμινή ποιότητα ζωής; Όχι, ευχαριστώ. Η χημειοθεραπεία δεν ήταν στο μενού», δήλωσε.

«Θα μείνω εδώ όσο περισσότερο μπορώ», συμπλήρωσε ο έξι φορές πρωταθλητής Σκωτίας και 43 φορές διεθνής με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του.

Ο Γκόραμ έχει φορέσει επίσης τη φανέλα των Χιμπέρνιαν, Μάδεργουελ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Νοτς Κάουντι, Χάμιλτον, Κόβεντρι, Κουίν οφ δε Σάουθ και Έλγκιν. Σε διεθνές πήρε μέρος σε δύο τελικές φάσεις Παγκοσμίου Κυπέλλου και μία τελική φάση Euro και φόρεσε μόνο 43 φορές τη φανέλα της χώρας του κυρίως γιατί μπροστά του ήταν ο Τζιμ Λέιτον. 

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Live updates - Τι πρέπει να ξέρουμε για τον κορωνοϊό- Συνεχής ενημέρωση εδώ 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ