- CITY GUIDE
- PODCAST
-
19°
Ο Νεϊμάρ φαίνεται πως βρίσκεται στο κατώφλι της εξόδου από την Παρί Σεν Ζερμέν σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Equipe».
Ο Κιλιάν Μπαπέ αποφάσισε να παρατείνει την παραμονή του στην Παρί Σεν Ζερμέν, η οποία όμως σκέφτεται την παραχώρηση του Νεϊμάρ, όπως αποκαλύπτει η γαλλική αθλητική εφημερίδα «Equipe». Ο Βραζιλιάνος σούπερ σταρ δεν έχει καθόλου καλές σχέσεις με τους φιλάθλους της πρωταθλήτριας Γαλλίας και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ η διοίκηση είναι έτοιμη να διαπραγματευτεί την παραχώρηση του, αν δεχθεί μια ικανοποιητική οικονομικά πρόταση.
Ο ίδιος ο Νεϊμάρ θα ήθελε να παραμείνει, αλλά η διοίκηση έχει ειδοποιήσει τον ατζέντη του πως είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο μεταγραφής του. Να σημειωθεί πως ο διεθνής άσος έχει συμβόλαιο έως το 2025, ενώ από το 2017 όπου αγωνίζεται στους Παριζιάνους έχει καταγράψει 144 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, με απολογισμό 100 γκολ και 60 ασίστ.
Εμπαπέ: «Μακρόν και Σαρκοζί με συμβούλευσαν να συνεχίσω στη χώρα μου»
Ο Κιλιάν Εμπαπέ επιβεβαίωσε πως το ζήτημα της παραμονής του στην Παρί Σεν Ζερμέν είχε και πολιτικό υπόβαθρο. Κι αυτό γιατί όπως αποκάλυψε, οι Εμανουέλ Μακρόν και Νικολά Σαρκοζί του απευθύνθηκαν και τον συμβούλευσαν να παραμείνει στη Γαλλία.
Ο αστέρας της Παρί Σεν Ζερμέν παραδέχθηκε πως οι δύο ισχυροί πολιτικοί άνδρες της Γαλλίας επικοινώνησαν μαζί του πριν πάρει την τελική απόφαση. Όσο βρισκόταν ακόμα σε επικοινωνία με τη Ρεάλ Μαδρίτης αλλά και τους ιθύνοντες της Παρί, Μακρόν και Σαρκοζί του πρότειναν να παραμείνει στη γαλλική πρωτεύουσα.
Βέβαια, όπως αποκάλυψε ο Εμπαπέ, του υπογράμμισαν πως η απόφαση είναι πάνω απ' όλα δική του.
«Ο Εμανουέλ Μακρόν και ο Νικολά Σαρκοζί με συμβούλευσαν να συνεχίσω στη χώρα μου, να συνεχίσω να γράφω ιστορία στην Παρί. Αλλά πάνω απ' όλα ήταν δική μου απόφαση. Είμαι χαρούμενος με αυτή την επιλογή».
ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΠΑΝΤΑ
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
115-110 από τους Χόρνετς - Με 6 φάουλ αποχώρησε νωρίς ο Έλληνας σταρ
Νο1 της Ευρώπης - Η πρώτη Ελληνίδα που κατακτά το τουρνουά Κ16 στο Μόντε Κάρλο
Ο Έλληνας πρωταθλητής κατέκτησε το ασημένιο στο Ρότερνταμ
Νέες αιχμηρές αναρτήσεις από τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ Παναθηναϊκός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης
Από τις υποσχέσεις για διαφάνεια στις καταγγελίες για χειραγώγηση αγώνων
Πλήρωσαν το κακό φινάλε οι ερυθρόλευκοι - Έχασαν διαφορά οκτώ πόντων στην τελευταία περίοδο
Τι ισχυρίστηκε για τις 820.000 ευρώ που βρέθηκαν στο σπίτι του
Νέα δεδομένα έρχονται στο φως για την υπόθεση των φερόμενων στημένων αγώνων μπάσκετ
Με ελικόπτερο στο νοσοκομείο
Ο Παναγιώτης Γιαννάκης ζητά να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας για τους στημένους αγώνες, μετά τις αποκαλύψεις για την αποβολή του το 2018
Στο αριστερό του χέρι έχει τη φράση «No retreat, no surrender»
Ο Βαγγέλης Τσάπας έκανε ιδιαίτερη αναφορά έκανε στην απόφαση του Παναγιώτη Γιαννάκη να κινηθεί δικαστικά μετά τις αποκαλύψεις για συγκεκριμένη αναμέτρηση
Τελικά ποιος βγήκε κερδισμένος από αυτό το trade;
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός τοποθετήθηκεστο Instagram
Αφορά αγώνες από το 2016 ως το 2026
Τι ανέφερε η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ στην ανακοίνωσή της
Σπουδαία πρόκριση για τον Έλληνα τενίστα
Ένας από τους βασικούς μάρτυρες της έρευνας φέρεται να παρέδωσε στις Αρχές τον κατάλογο
Έχετε δει 20 από 200 άρθρα.