Αθλητισμος

Έντριαν Πέιν: Δολοφονία ο θάνατός του

Οι αστυνομικές Αρχές έδωσαν πληροφορίες για το τραγικό συμβάν

62224-137655.jpg
Newsroom
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Έντριαν Πέιν: Δολοφονία ο θάνατός του
Έντριαν Πέιν: Δολοφονία ο θάνατός του © EPA/MARISCAL

Έντριαν Πέιν: Δολοφονία ο θάνατος του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού.

Νεκρός από πυροβολισμό έπεσε ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Έντριαν Πέιν, όπως ανακοίνωσαν οι αστυνομικές αρχές στο Ορλάντο. Συγκεκριμένα, μετά από τηλεφώνημα για πυροβολισμούς βρέθηκαν στο σημείο όπου βρήκαν έναν άνδρα, ο οποίος αργότερα αποδείχθηκε πως ήταν ο Πέιν.

Ο Πέιν ήταν τραυματισμένος από πυροβολισμό και ο θάνατός του διαπιστώθηκε αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Στον τόπο του εγκλήματος ήταν και ο δράστης, ο οποίος ονομάζεται Λόρενς Ντόριτι και αφού συνελήφθη οδηγήθηκε στη φυλακή.

Ακόμη δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι που οδήγησαν στο τραγικό περιστατικό, πάντως ο δράστης ομολόγησε τη δολοφονία του Πέιν και συνεργάστηκε με τις αρχές.

«1:37 τα ξημερώματα της 9ης Μαΐου 2022, η Αστυνομία του Όραντζ Κάουντι ενημερώθηκαν για ένα περιστατικό με πυροβολισμούς στο τετράγωνο 2500 του Έγκρετ Σόρς Ντράιβ. Ένας άνδρας στα 30 του, ο οποίος πυροβολήθηκε και στη συνέχεια αναγνωρίσθηκε ως ο Έιντριαν Πέιν με ημερομηνία γέννησης την 19η Φεβρουαρίου του 1991, διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Ο δράστης του πυροβολισμού, ο οποίος αναγνωρίσθηκε ως ο Λόρενς Ντόριτι με ημερομηνία γέννησης την 17η Φεβρουαρίου του 1993, έμεινε στον τόπο του εγκλήματος και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο αστυνομικό τμήμα για να ανακριθεί από τους ντετέκτιβς. Ο Ντόριτι συνελήφθηκε με την κατηγορία της δολοφονίας πρώτου βαθμού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο κρατητήριο», αναφέρει η ενημέρωση της Αστυνομίας.

Υπενθυμίζεται ότι ο θάνατος του ΄Έντριαν Πέιν έγινε γνωστός όταν ο πρώην συμπαίκτης του, Τζάρεντ Σάλιντζερ, μετέφερε μέσω Twitter την είδηση: «Αναπαύσου εν ειρήνη αδερφέ μου και συμπαίκτη, Έιντριαν Πέιν», έγραψε χαρακτηριστικά.

Το συμβάν επιβεβαίωσε λίγο αργότερα και ο δημοσιογράφος της Detroit Free Press, Κρις Σολάρι.

Η καριέρα του Άντριεν Πέιν

Ο Πέιν γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1991 στο Ντέιτον του Οχάιο, έπαιξε στο Πανεπιστήμιο Μίσιγκαν Στέιτ από το 2010 έως το 2014, έγινε draft στο νούμερο 15 το 2014 από τους Ατλάντα Χοκς, έπαιξε κατά σειρά σε Φορτ Γουέιν Μαντ Άντς, Όστιν Σπερς, Μινεσότα Τίμπεργουλβς, Ίρι ΜπέιΧοκς, Ορλάντο Μάτζικ, Λέικλαντ Μάτζικ, Παναθηναϊκό (2018), Ναντζίνγκ Μάνκι Κινγκς, ξανά Παναθηναϊκό (2019), Βιλερμπάν, Όρμανσπορ, Γιουβέντους και Αλ Σαντ.

Έντριαν Πέιν: Ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός για τον χαμό του

«Η οικογένεια της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ εκφράζει τη βαθύτατη θλίψη και την οδύνη της για τον αδόκητο χαμό του πρώην αθλητή μας, Άντριαν Πέιν. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του».

Συλλυπητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ