Αθλητισμος

Διαψεύδεται ότι πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα

«Με πέθαναν για δεύτερη φορά»

62224-137655.jpg
Newsroom
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαψεύδεται η πληροφορία ότι πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα
Διαψεύδεται η πληροφορία ότι πέθανε ο Μίνο Ραϊόλα © EPA/MASSIMO PERCOSSI

Μίνο Ραϊόλα: Διαψεύδεται η πληροφορία ότι πέθανε - Έκανε ανάρτηση διάψευσης στο Twitter.

Διαψεύδεται η πληροφορία που μεταδόθηκε ότι ο 54χρονος ατζέντης Μίνο Ραϊόλα έφυγε από τη ζωή.

Ο 54χρονος ανέφερε σε επίσημη τοποθέτησή του: «Με πέθαναν δεύτερη φορά σε τέσσερις μήνες, φαίνεται ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ».

Σε ανάρτησή του στον λογαριασμό του στο Twitter έγραψε: «Τρέχουσα κατάσταση υγείας για όσους αναρωτιούνται: Τσαντισμένος για δεύτερη φορά μέσα σε 4 μήνες που με πέθαναν. Φαίνεται επίσης ότι έχω την ικανότητα και ν’ αναστηθώ».

Νωρίτερα, ο άμεσος συνεργάτης του Μίνο Ραϊόλα έκανε σχετική δήλωση στην ολλανδική ιστοσελίδα «NOS», ενημερώνοντας ότι δεν ισχύει ο θάνατός του.

Ο επικεφαλής του τμήματος αναισθησιολογίας του Σαν Ραφαέλε στο Μιλάνο, Αλμπέρτο Ζανγκρίλο, ανέφερε: «Είμαι έξαλλος από τα τηλέφωνα ψευτοδημοσιογράφους, οι οποίοι κάνουν εικασίες ενώ ένας άνθρωπος παλεύει για τη ζωή του».

Σε διάψευση του αρχικού ρεπορτάζ είχε προχωρήσει και ο δημοσιογράφος Τάρικ Πάνζα.

«Μόλις έλαβα μια κλήση από έναν γνωστό Βρετανό ατζέντη και κοντινό φίλο του Μίνο Ραϊόλα, για να μου πει ότι ο Ιταλο-Ολλανδός ατζέντης δεν έχει πεθάνει αλλά "είναι πολύ, πολύ άρρωστος". Λέει ότι είναι ανακριβή τα δημοσιεύματα για τον θάνατο του φίλου του», είχε γράψει από την πλευρά του επίσης στο Twitter.

Ακολουθήστε την Athens Voice στο Google News κι ενημερωθείτε πρώτοι για όλες τις ειδήσεις 

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ